Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Un espai màgic per a la Fundació


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

23.08.2009 22:16

Un espai màgic per a la Fundació

www.fcbarcelona.cat


Abans de la disputa del partit de la Supercopa contra l’Athletic Club, s’ha inaugurat el nou i modern espai de la Fundació al Museu del FC Barcelona.


El president Joan Laporta i la directora de la Fundació del FC Barcelona, Marta Segú, han inaugurat aquest diumenge a la tarda aquest nou espai permanent. Molt modern i molt visual, la zona anomenada ‘La Fundació al Món’ explica els diferents projectes i programes de la Fundació.

Després del triplet

“Aquesta inauguració es produeix en un moment històric i màgic per al club. La Fundació és l’ànima del Barça i vull agrair a tots els que han fet que això sigui possible. Entre d’altres, els nens beneficiats dels nostres programes. Un somriure seu és el millor regal”, ha destacat Segú.

Reflex d'una realitat

2009-08-23_INAUGURACION_ESPAI_FUNDACIO_MUSEU_FCB_009.JPGJoan Laporta ha destacat que la feina de la Fundació cada dia és més reconeguda. “El camí es demostra caminant. La Fundació és una realitat que explica la vocació solidària del club. Aquí hi quedarà tota la feina reflectida”, ha apuntat Laporta.

Cada dia, més pes

Per al president, la inauguració concideix amb un altre moment històric. “En la darrera Assamblea es va aprovar una modificació als Estatuts perquè la Fundació tingui més reconeixement. Avui en dia no s’entendria el Barça sense els projectes de la Fundació”, ha subratllat Laporta.

En l’espai hi destaquen els miralls, així com també els missatges en format electrònic i els vídeos amb imatges dels països on el FC Barcelona hi actua i hi treballa a fons.

Aquest espai de 70 metres ja el podran visitar tant els socis com els aficionats i els vistants del Museu, a partir d'aquest dilluns. Aquests dies són molts els turistes que, aprofitant la seva estada a la ciutat, s’apropen a les instal·lacions del Camp Nou. 
Un espai màgic per a la Fundació

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Record emotiu per a Ferrer
Laporta ha tingut paraules per a Vicent Ferrer. El president ha recordat els projectes que uneixen la Fundació del club amb la del cooperant i activista, i ha apuntat que continuar amb la solidaritat és el millor homenatge que se li pot fer a Ferrer.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana