Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Amb Ibra creix el nombre de socis a Suècia


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

22.08.2009 13:33

Amb Ibra creix el nombre de socis a Suècia

www.fcbarcelona.cat


Des del dia en què Ibrahimovic va signar contracte amb el FC Barcelona, el nombre de seguidors suecs no ha parat d’augmentar. I tot i viure a Suècia, molts d’aquests aficionats s’han donat d’alta com a socis del Barça.


El 27 de juliol, Zlatan Ibrahimovic va ser presentat oficialment com a nou jugador del primer equip del Barça, i durant aquella mateixa setmana més de 30 aficionats blaugranes amb residència a Suècia es van posar en contacte amb l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) per donar-se d’alta com a socis. Des de la distància, volien formar part del club pel qual havia fitxat el seu ídol.

Seguidors a Suècia

Actualment, el FC Barcelona té uns 430 socis a Suècia, i gairebé tots són de nacionalitat sueca, amb alguna excepció de catalans o espanyols que resideixen al país nòrdic. Des del dia que Ibrahimovic es va presentar davant el seu nou públic, més de 150 socis suecs s’han incorporat a la gran família blaugrana. Abans que debutés amb l’equip al Trofeu Joan Gamper , Zlatan ja despertava passions al seu país natal, on el consideren una estrella futbolística.

Més socis internacionals

Des del maig, el mes en el qual el Barça va guanyar el triplet, les sol•licituds d’altes de socis van començar a créixer considerablement. La procedència d’aquestes demandes també ha variat en els últims mesos.

Si fins ara la gran majoria dels seguidors que s’incorporaven al club com a socis pertanyien a l’Estat espanyol, últimament hi ha una gran demanda d’aficionats de països estrangers que volen convertir-se en socis. En qüestió de mesos, les altes estrangeres, i per tant també les sueques, han superat les nacionals.
Amb Ibra creix el nombre de socis a Suècia

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Arrels balcàniques
Zlatan Ibrahimovic és tota una estrella a Suècia, però els seus orígens són a l’antiga Iugoslàvia. De mare croata i pare bosnià, Zlatan va néixer a Malmö, un poble suec on també va debutar com a futbolista.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana