Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La Fundació, també al Museu


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

21.08.2009 12:41

La Fundació, també al Museu

www.fcbarcelona.cat


El proper diumenge s'estrena un espai permanent per explicar la tasca de la Fundació.


A partir del proper diumenge 23 d’agost, tots els visitants del Museu del FC Barcelona podran disfrutar de l’anomenat ‘La Fundació al Món’: un espai sensorial i molt atractiu.

“S’hi mostrarà el llegat de tota la tasca solidària de la Fundació, especialment des de la temporada 2005/06, que és quan van començar els programes propis com els XICS o les Jornades d’Esport Solidari, així com també les col•laboracions amb organismes com les Nacions Unides”, explica la directora de la Fundació, Marta Segú, sobre aquesta exposició que s'inaugurarà abans del partit contra l'Athletic Club.

laporta_10.jpgEn aquesta àrea, situada al final del recorregut del Museu, s’aproparà, a tots els socis, aficionats i visitants, la realitat de la vessant solidària del Barça. La clau de l’espai serà la potència visual de la zona amb pòsters, llums, banderoles i missatges per descriure el que significa el ‘Més que un club al món’. “Es tracta d’explicar de manera tangible perquè som més que un club a totes les edats; perquè arribi al gran flux de gent què passa pel Museu i alhora arribi al màxim de públic el missatge del Barça en el món”.

Potent visualment

I és que l’espai, de 70 metres quadrats, compta amb un important mapamundi on es marquen tots els països on la Fundació té projectes en marxa. Pòsters i leads amb missatges en diferents llengües reforcen aquesta voluntat de fer d’aquesta àrea un reclam expressiu dins el Museu.

Aquesta àrea permanent s’anirà actualitzant cada sis mesos i compta amb l’important suport de dues pantalles de vídeo amb imatges acompanyades amb música de les principals actuacions que desenvolupa la Fundació.
La Fundació, també al Museu
Reconeixement estatutari
En l’Assemblea de Compromissaris d’aquest dimecres es va aprovar el reconeixement en els nous Estatuts de la tasca de la Fundació, ens per impulsar la dimensió solidària, cívica i social del FC Barcelona tant a Catalunya com arreu del món.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana