Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Laporta aposta per la continuïtat de l'èxit


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

19.08.2009 16:55

Laporta aposta per la continuïtat de l'èxit

Roger Bogunyà


Laporta, que encara el seu darrer any a la presidència “amb la il·lusió del primer dia”, ha agraït als socis compromissaris la confiança que li van fer ara fa un any. Per al futur, demana un “relleu tranquil” i creu que “el millor està per arribar”.


En l’Assemblea General de fa un any, Joan Laporta posava el seu càrrec a disposició dels socis compromissaris. Aquests li van fer confiança i, més endavant, es va viure la millor temporada de la història del club. Aquest dimecres, el president –que ha estat ovacionat al final del seu discurs– ha agraït el suport rebut llavors: “Vull donar-vos les gràcies pel vostre suport, que mai oblidaré”.

De la “represa” a la “revàlida”

2009-08-19_ASAMBLEA_LAPORTA_11.jpgPerò el president s’ha mostrat inconformista i molt il•lusionat amb el projecte que està en procés. “Fa un any era la represa, no calia la renúncia ni estripar-ho tot. Calia un nou impuls i no la rendició. Ens vau fer confiança. Avui és la revàlida, la continuïtat de l’èxit”, cosa que Laporta considera absolutament assolible. “Crec que el millor encara està per arribar. Només hem conegut un tast”, ha afirmat.

Un projecte “en ple trajecte”

Laporta sap que l’any que ve no serà ell qui ofereixi un discurs davant dels socis compromissaris. Tot i que el president serà un altre, creu que el projecte que ara està en marxa té continuïtat: “El projecte que hem defensat aquests anys ens ha donat tres Lligues, dues Champions i dues Supercopes i encara no ha arribat a final de línia. Estem en ple trajecte”, ha començat.

Aposta per un “relleu tranquil”

2009-08-19_ASAMBLEA_DIRECTIVA_01.jpgI ha continuat: “És per aquesta raó que estic convençut que d’aquesta Junta Directiva en sortirà un lideratge renovat que donarà continuïtat a aquest model. Cal un relleu tranquil, enfront de la ruptura, sense deixar de banda la força i l’experiència d’un grup de gent que, a través dels títols i amb molt coratge i respecte per l’ànima del Barça, i de l’eficàcia a l’hora de quadrar els números, es mereix el crèdit dels socis”.

Agraïments per a Eto’o i Sylvinho

QM3D3613.jpgEn l'àmbit esportiu, Joan Laporta ha volgut mirar enrere i agrair la feina feta a alguns dels protagonistes del triplet: Eto’o i Sylvinho. Sobre el camerunès, ha afirmat que “ha defensat la samarreta del Barça i ha estat un professional, un golejador i sempre el tindrem en la memòria col•lectiva; és de justícia que li fem un agraïment públic”. L’Assemblea ha estat un clam d’aplaudiments. Del brasiler ha afirmat ser un jugador d’equip que ha estat “sempre preparat”. Nous aplaudiments al Palau Blaugrana.

En aquest sentit, Laporta ha explicat que "l'obtenció de la Champions no ha passat per casualitat. Al darrere hi ha un treball, constància i estabilitat institucional. Tots hem decidit anar a l'una i hem estat invencibles. El futbol estima el futbol i la història ha restituït al Barça el prestigi que es mereix".

La Fundació, el “tret diferencial”

2009-08-19_ASAMBLEA_LAPORTA_09.jpgJoan Laporta també ha posat èmfasi en la feina que fa la Fundació. “És el que ens diferencia dels nostres competidors. És el compromís i la solidaritat. La vocació solidària del Barça avui ja és una realitat”, ha afirmat, abans d’enumerar alguns dels centres oberts darrerament arreu del món.

Fent referència a aquesta tasca, el president ha recordat el traspassat Vicenç Ferrer: “Em va dir que el Barça no deixés de banda la seva vocació solidària i em sembla que el millor homenatge que se li pot fer a Vicenç Ferrer és, precisament, continuar amb més compromís i més accions solidàries”.

Patrimoni: tres fronts ben encarrilats

2009-08-19_ASAMBLEA_LAPORTA_07.jpgJoan Laporta ha destacat, també, la consolidació de la Ciutat Esportiva com a instal•lació de luxe del FC Barcelona –des del gener és on s’entrena diàriament el primer equip– i la posada en marxa de tres projectes de renom, com són el de la nova Masia, la reordenació dels terrenys de les Corts i el del Barça Parc a Viladecans.

Sobre tots ells, ha explicat: “La nova Masia ens permetrà consolidar el nostre projecte i la nostra forma d’entendre el futbol. La transformació al barri de les Corts i les plusvàlues que generi aquest procés es reinvertiran en més patrimoni per al club. Mentre que el Barça Parc serà un espai de lleure, entreteniment, esport, comerç i medi ambient; és la manera d’agrair-vos i compensar-vos aquell esforç que els socis del club vau fer quan vaig arribar fa sis anys”.
Laporta aposta per la continuïtat de l'èxit

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Carnet de soci: no s’augmentarà la quota al 2010
Joan Laporta s’ha referit també a la salut econòmica del club. Ha afirmat que l’entitat gaudeix d’una “gran solidesa econòmica” que permet que la Junta Directiva hagi decidit no apujar la quota del carnet de soci per al 2010, un gest ”d’agraïment“ envers la confiança dels socis.

Una mesura així, segons Laporta, és la millor prova de la bonança econòmica que respira el club. “El FC Barcelona és avui molt i molt fort. Ens trobem en un moment esplendorós i memorable”, ha afirmat. “El nostre model és el de la feina constant i prudent, lluny de les aventures financeres i dels riscos desmesurats”, ha conclòs.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana