Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


“Les plusvàlues del Mini no són per fitxar”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

18.08.2009 13:58

“Les plusvàlues del Mini no són per fitxar jugadors”

www.fcbarcelona.cat


El vicepresident de l’Àrea Institucional i de Patrimoni, Joan Franquesa, va repassar al programa ‘La nit del Lloro’ les accions recents en aquesta àrea: l’acord del Miniestadi i el ‘Barça Parc’.


En l’entrevista d’aquest dilluns, Franquesa va subratllar la importància de l’entesa amb el consistori per al projecte de l’illa del Barça. “Hem volgut deixar molt clar que les plusvàlues de l’illa del Miniestadi no són per comprar jugadors ni amortitzar el deute. Ho volem per millorar, actualitzar i posar al dia no només el Camp Nou i el Palau Blaugrana, sinó també l’entorn d’aquestes grans icones del barcelonisme. Ho fem sense tocar la gestió econòmica del club i sense demanar un esforç als socis, sinó amb la gestió de patrimoni. I a banda de posar al dia les instal•lacions, fem que valguin més diners, i el Barça sigui més ric”, va assegurar el vicepresident.

El Nou Camp Nou il•lustra la política en gestió patrimonial

Una mostra de la política del club en patrimoni és els lligams entre el projecte de Norman Foster i la remodelació del terrenys del Miniestadi. “El projecte Foster obeïa a la idea que el Barça millorés les Corts, fos una referència mundial en l’arquitectura, però sobretot que sigui un estadi de gran confort per als socis. Sempre vam dir que la remodelació no podia anar al marge de l’entorn i que sempre havia d’anar lligada al que succeís amb el Miniestadi. L’acord del Miniestadi permet que es visualitzi que les plusvàlues no van per a res més que no sigui patrimoni. Sense aquest acord, potser el projecte Foster hauria estat en un futur més llunyà”, va destacar Franquesa.

Obres compatibles amb els partits

Pel que fa a la data d’inici d’obres del nou estadi, Franquesa va explicar que serà un projecte que ha de ser compatible amb la celebració dels compromisos esportius. “Ara estem en el punt a partir del qual podem tramitar la llicència perquè Norman Foster i els seus arquitectes puguin fer el projecte. Aquest any i el que ve són de tramitació i, a partir del segon semestre del 2010, la construcció començarà a ser una realitat més material. Un procés que durarà en benefici dels socis: ha de ser compatible amb poder fer partits, amb les condicions de seguretat perquè el soci no es vegi perjudicat més de l’estrictament necessari”.
“Les plusvàlues del Mini no són per fitxar jugadors”
El ‘Barça Parc’
Franquesa va mostrar-se especialment satisfet amb el projecte lúdic i mediambiental per als socis a Viladecans, el ‘Barça Parc’: tant per la filosofia que impulsa el projecte com pel benefici per als seguidors culers. “Està pensat per al soci i per al barcelonisme. Un hi podrà passar tot el dia. Estic molt content del concepte, Viladecans és un espai meravellós per dur-lo a terme i fa 30 anys que el Barça hi té terrenys. La idea del Barça Parc és aplicable al món. El soci també es beneficia de la gestió patrimonial amb espais per a ell. Associar el Barça amb el respecte pel medi ambient i al Remolar és un actiu bàsic per ajudar a definir encara més ‘El Més que un club al món’. Si el Barça hi pot contribuir, estem molt contents.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana