Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Exhaurida la promoció infantil per al Gamper


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

16.08.2009 12:23

Exhaurida la promoció infantil per al Gamper

www.fcbarcelona.cat


El club ha exhaurit les entrades de la promoció infantil per assistir al Trofeu Joan Gamper de dimecres. Tot i així, encara queden localitats disponibles per assistir a la Festa del Gamper Estrella Damm.


S’espera que dimecres que ve el Camp Nou presenti una imatge immillorable per veure la presentació del primer equip de futbol i el partit entre el Barça i el Manchester City. Prova d’això és l’èxit que hi ha hagut en la promoció infantil per assistir a la gran festa blaugrana , unes entrades que ja s’han esgotat.

Promoció infantil

Tots els socis del Barça tenien la possibilitat de comprar una entrada d’adult i rebre alhora, de forma gratuïta, una localitat per a nen. El públic en general també es podia beneficiar d’aquesta promoció en què comprant una localitat per a adult podien adquirir una per a nen de fins a 14 anys per només 12 euros. Així, els socis del FC Barcelona i els aficionats han exhaurit aquest ‘pack’ d’entrades que només es podien comprar a través de les taquilles del club.

Encara queden entrades

Tot i que s’ha esgotat la promoció infantil, encara queden entrades per veure el Trofeu Joan Gamper. Cal recordar que els socis del FC Barcelona tenen un descompte del 25% en el preu de la primera entrada.

A més, una de les altres novetats és el preu de les entrades. Tant a les zones de Tribuna com de Lateral s’ofereixen diferents preus en funció de la ubicació de la localitat. Per als socis els preus de les entrades oscil•len entre 19 i 62 euros. Mentre que per a la resta de públic els preus van dels 25 euros als 82 euros.
Exhaurida la promoció infantil per al Gamper
Canals de compra
Els canals de compra d’entrada són els següents:

- El lloc web de club
- El telèfon 902 1899 00
- Terminals del Servicaixa
- Centres FNAC
- Centres Carrefour
- Oficines de Turisme de Barcelona
- Taquilles del FC Barcelona


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana