Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Descomptes per als socis al Gamper


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

10.08.2009 12:30

Descomptes per als socis al Gamper

www.fcbarcelona.cat


El 44è Gamper servirà per presentar el nou Barça de Pep Guardiola. Per aquell dia els socis gaudeixen d’un 25% de descompte sobre el preu de la primera entrada i els nens, fins a 14 anys, tenen promocions especials.


El FC Barcelona jugarà per primera vegada al Camp Nou aquesta temporada en el marc del 44è Trofeu Joan Gamper. La cita és el proper dia 19 d’agost contra el Manchester City. Com és habitual en les últimes temporades, el club ofereix diverses promocions per tal que tothom qui ho vulgui pugui assistir a la Festa.

Promoció infantil

Tots aquells socis i sòcies del Barça que comprin una entrada d’adult (amb un 25% de descompte sobre el preu de la primera entrada) tindran una entrada de nen gratis, fins a 14 anys. Pel que fa al públic en general, per cada entrada d’adult que comprin, tindran una entrada de nen, fins a 14 anys, per 12 euros. Aquesta promoció només és vàlida a les taquilles del FC Barcelona.

Més preus que mai

Una altra de les novetats és en el preu de les entrades. Tant a les zones de Tribuna com de Lateral s’ofereixen diferents preus en funció de la ubicació de l’entrada. Així doncs, per exemple, una entrada de soci a Tribuna oscil•la entre els 44 i els 62 euros.
Descomptes per als socis al Gamper

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Canals de compra
Els canals de compra són els habituals: el web oficial del club , trucant al 902 1899 00, els terminals Servicaixa de La Caixa, els centres FNAC i Carrefour, les oficines de Turisme de Barcelona, i, com sempre, les taquilles del club.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana