Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Veterans sense vacances


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

07.08.2009 12:42

Veterans sense vacances

www.fcbarcelona.cat


L’Agrupació Barça Veterans s’entrena aquests dies malgrat ser en ple mes d’agost. Mentre alguns veterans fan vacances, d’altres suen la samarreta.


Durant el mes d’agost, la seu de l’Agrupació Barça Veterans, situada al mateix Camp Nou, té un horari reduït i la majoria dels seus socis estan de vacances. Tot i això, un petit grup d’exjugadors segueix entrenant cada dimarts i divendres a la una del migdia a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí.

Molta calor

2009-08-04_ENTRENAMIENTO_VETERANOS_FCB_002.JPGEn els entrenaments dels veterans es passa molta calor, però ells ja saben com combatre-la. “Tenim una font i ens anem refrescant. Tampoc correm com els joves, ens anem dosificant una miqueta”, explica el veterà Albert Maiquez. I és que jugar un partidet en aquestes circumstàncies costa més. “Amb la calor no hi ha tanta força i correm menys”, afegeix Manel Piedra.

Després del futbol

La majoria d’ells van ser jugadors en el seu dia. Ara que ja fa temps que van deixar enrere aquesta etapa professional, però segueixen lligats al futbol i li dediquen el temps lliure. “Hem estat jugat a futbol tota la vida, i ara de veterans és un cuquet que portem dins, no ho podem deixar”, comenta Albert Maiquez. “Ens costa molt deixar el futbol, si marxem de vacances busquem un lloc on puguem jugar-hi”, bromeja Josep Sánchez, de l’Agrupació Barça Veterans.Veterans sense vacances
Vida i futbol

L’Agrupació Barça Veterans és una entitat sense lucre creada l’any 1959 que vol mantenir la qualitat de vida i l’esperit barcelonista dels exjugadors del FC Barcelona. El seu president és, des de fa ja sis anys, Ramon Alfonseda.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana