Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Són dies de Museu


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

04.08.2009 11:33

Són dies de Museu

Neus Pérez


El Museu del Barça viu durant l’estiu la seva època de més afluència. Juliol i agost són els mesos amb més visitants. És una manera de fer turisme vivint de ben a prop la història del club.


El Museu del FC Barcelona és un dels més visitats de Catalunya, però és a l’estiu quan rep més públic que mai. Ja és habitual veure llargues cues a les taquilles del Camp Nou per accedir al Museu.

Balanç positiu

“Treballem durant tot l’any, i ho fem precisament perquè quan arribi l’estiu poder donar un bon servei”, explica Jordi Penas, director de Museu del Barça. Tot i els temps de crisi que es viuen, aquesta està sent una temporada molt positiva. “Estem sortint d’uns mesos en què hem patit com tot el sector turístic. Però hem tingut un mes de juny i de juliol amb més visitants que l’any passat”, sentencia Penas.

_M3_1773.jpgTemporada alta

El nombre de visitants varia durant tot l’any i és molt més elevat durant l’època d’estiu. Si en els mesos d’hivern el Museu rep unes 60.000 persones al mes, a l’estiu aquesta xifra creix fins a 200.000 visitants mensuals. El Museu s’ha de preparar per aquesta afluència de visitants, i és per això que augmenta tot el personal que hi treballa, com els guies, els venedors de les taquilles o el servei de neteja i seguretat.

Un públic familiar

El Museu del FC Barcelona és un espai obert a tothom. No només rep visitants apassionats pel futbol, sinó que té un públic plural, gent d’arreu del món que vol conèixer de més a prop la història del club. “El nostre públic és familiar, és gent que ve a gaudir del que representa el Barça”, comenta Jordi Penas. Els turistes que ens visiten són majoritàriament d’Anglaterra, però també en rebem molts de França, Itàlia o Holanda”, afegeix.

_M3_1878.jpgUn any molt especial

Com ja és tradició, s’han incorporat els trofeus que ha guanyat el FC Barcelona la temporada 2008/09. Aquesta vegada el Museu ha tingut el privilegi d’exposar el triplet de l’equip de futbol, a més de les set copes que van guanyar les diferents seccions del FC Barcelona. “Són nous tresors que hem incorporat aquesta temporada i podem lluir amb il•lusió”, explica Jordi Penas, conscient que es tracta d’un fet històric.

Són dies de Museu
‘Tour Camp Nou’
La visita al Museu no només consisteix a veure l’exposició de peces històriques o els trofeus del Barça. Una altra manera de viure la visita més intensament és a través del ‘Tour Camp Nou’, que permet als visitants entrar en espais tan emblemàtics com els vestidors o el passadís de sortida fins a arribar al terreny de joc.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana