Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Camp Nou recupera el color verd


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

21.07.2009 13:54

El Camp Nou recupera el color verd

www.fcbarcelona.cat


Aquest dimarts al matí s’ha començat a instal·lar la nova gespa del Camp Nou. L’herba, procedent de Bordeus, estarà totalment col·locada aquest divendres.


L’estadi del FC Barcelona ha començat a recuperar aquest dimarts el seu color verd habitual. A primera hora del matí han arribat a Barcelona els primers sis tràilers amb la gespa procedent del centre de producció Royalverd-Sitoflor de Bordeus i immediatament després els tècnics l’han començada a col•locar al terreny de joc.

Rotllos de 10 metres

2009-07-21_CAMBIO_CESPED_CAMP_NOU_002.JPGLa gespa arriba en rotllos de 10 metres quadrats cadascun i tots es col•locaran al llarg d’aquest dimarts, ja que la calor que fa aquests dies a Barcelona podria provocar que la gespa es podrís o que apareguessin alguns fongs. Aquest dimecres arribaran sis nous tràilers i dijous, sis més. Divendres només en faltarien un parell.

S’adapta al Camp Nou

2009-07-21_CAMBIO_CESPED_CAMP_NOU_007.JPGL’herba tindrà un gruix de 3,5 centímetres, cosa que en garanteix l’arrelament sobre el substrat. Es compon de les últimes varietats de les espècies ‘Lolium perenne’ i ‘Poa pratensis’, fet que permet una sega baixa, la dota d’una alta resistència al trepig i permet que s’adapti a les condicions del Camp Nou.

L’objectiu és que l’estadi blaugrana torni a tenir aquest any una catifa verda que potenciï el joc tècnic, ràpid i precís del Barça de Pep Guardiola. Si tot va bé, a principis d’agost el camp ja estarà en bones condicions per a la pràctica del futbol.
El Camp Nou recupera el color verd

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


El sistema de reg, igual
El cap de setmana es va anivellar el terreny de joc mitjançant el làser i el nou sistema de reg instal•lat l’estiu passat, amb 52 aspersors independents, es manté igual.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana