Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Col·laboració més estreta amb EoS


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

03.07.2009 10:36

Col·laboració més estreta amb Empire of Sports

El Barça obre aquest dijous la seva ‘Sala VIP’ dins el món virtual d’Empire of Sports que permetrà als seus subscriptors gaudir d’avantatges exclusius.


Des de l’anunci de la col·laboració entre Empire of Sports i el FC Barcelona, el 26 de maig de 2009, tot ha agafat embranzida tant a fora com a dins de la comunitat virtual: mentre el Barça guanyava la Lliga de Campions al Manchester United, el món virtual donava al benvinguda a un gran nombre de seguidors del Barça que cercaven la diversió i el refinament del futbol per ordinador de fins a 10 contra 10 jugadors, amb només un ratolí i un teclat.

El club virtual del Barça dins d’Empire of Sports permet al FC Barcelona oferir als seus aficionats l’oportunitat única de reunir-se tots en un mateix lloc, des de qualsevol indret del planeta, i d’interactuar els uns amb els altres per mitjà dels seus avatars ¬–la seva representació virtual en tres dimensions– dins el joc.

Una sala VIP

El FC Barcelona, l’únic club de futbol del món que té una tribuna d’aquestes característiques, accessible des de tots els punts del planeta, incrementa la seva oferta dins d’Empire of Sports amb noves oportunitats: s’ha creat una sala VIP dins el club virtual del Barça, que permetrà als seus subscriptors gaudir d’avantatges exclusius com ara un uniforme complet del FC Barcelona per al seu avatar o la possibilitat de participar en missions, esdeveniments i fins i tot competicions exclusives.

D’aquí a un parell de setmanes començarà una gran competició de futbol del FC Barcelona perquè hi participin tots els equips del joc. Els guanyadors aconseguiran samarretes del Barça signades per Messi. Un personatge vestit amb l’uniforme del club serà al centre del món d’Empire of Sports esperant els participants per explicar-los les normes i detalls pràctics de la competició.

Empire of Sports és en fase de Pròleg: això permet que progressivament el joc s’expandeixi, amb l’ajuda i els comentaris de la seva àmplia comunitat de jugadors en línia.

Fes clic aquí per enregistrar-te.

Col·laboració més estreta amb Empire of Sports
Empire of Sports
Empire of Sports és un nou tipus de joc massivament multijugador. Combina la profunditat dels jocs de rol amb la dinàmica competitiva dels jocs d’esports en un món persistent innovador i molt ambiciós (també tècnicament), on els jugadors es poden trobar en temps real des d’arreu del món i jugar plegats a esports. Actualment en fase de “Pròleg”, Empire of Sports ofereix accés lliure als sis esports que inclou: tennis, futbol, esquí, bobsleigh, bàsquet i atletisme.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana