Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Barça i Acnur, amb els refugiats


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

20.06.2010 10:23

Barça i Acnur, amb els refugiats

www.fcbarcelona.cat


Les dues entitats se sumen al Dia Mundial del Refugiat amb el llançament d’un vídeo de sensibilització protagonitzat per Roger Grimau i Boniface Ndong.


En el Dia Mundial del Refugiat, que se celebra avui 20 de juny, el FC Barcelona i la seva Fundació se sumen a l'homenatge d'ACNUR, l'Agència de l'ONU per als Refugiats, als més de 43 milions de refugiats i desplaçats al món. Persones que s'han vist obligades a fugir de la violència i la persecució i que ho han perdut tot: la llar, la família, les arrels, però que no per això han perdut l'esperança ni renuncien a un futur millor.

Vídeo de sensibilització amb Grimau i Ndong

_DSC0096.jpgEn aquest dia, el FC Barcelona, amb el suport dels seus jugadors, reafirma el seu compromís amb les persones més vulnerables per ajudar-les a reconstruir les seves vides, sota el lema "Uneix-te a nosaltres!" . A través d'un vídeo protagonitzat pels jugadors del Regal FC Barcelona Roger Grimau i Boniface Ndong, el FC Barcelona convida a recordar aquestes persones i a sumar-se a la seva causa.

Imatges de Ruanda

www.fcbarcelona.cat4.jpgEl vídeo inclou també imatges preses el mes de març passat durant el viatge de la Fundació FC Barcelona a Ruanda per conèixer de primera mà els projectes de cooperació internacional impulsats a favor de nens, nenes i joves refugiats en els campaments gestionats per l’ACNUR. A Ruanda, la Fundació FC Barcelona dóna suport a activitats generadores d'ingressos, educatives i esportives per  a uns  32.000 desplaçats que viuen en tres camps de refugiats i que procedeixen de la República Democràtica del Congo.
Fotos: Eduardo Rubio.
Fotos: Eduardo Rubio.
La Fundació FC Barcelona i l’ACNUR
L'aliança entre la Fundació FC Barcelona i l’ACNUR es va iniciar el gener del 2008 amb l'objectiu de promoure iniciatives a favor dels nens, nenes i joves refugiats, i s'emmarca en els programes de col·laboració de la Fundació FC Barcelona amb les Nacions Unides amb el compromís de potenciar la pau, el desenvolupament i la seguretat de les persones que han hagut de fugir de la seva llar.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana