Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


“El traspàs de poder serà amb tota normalitat”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

14.06.2010 19:31

Laporta: “El traspàs de poder serà amb tota normalitat”

Jordi Clos


El president Joan Laporta ha parlat en un to conciliador de la seva cohabitació amb el president electe Sandro Rosell. A part, ha enviat un missatge unitari en assegurar: “Rosell té una oportunitat única d’aconseguir la unitat del barcelonisme”.


El dia següent de conèixer el seu successor, Joan Laporta no ha deixat lloc als dubtes: “El traspàs de poder serà amb tota normalitat”. Durant setze dies (fins al 30 de juny) cohabitaran en el govern del FC Barcelona la Junta Directiva actual amb la Junta Directiva electa. Una convivència que, segons Laporta, serà cordial. “Hem d’ajudar molt el nou president. No ho tindrà fàcil per mantenir aquest nivell de qualitat, resultat i èxits. Em poso a la seva disposició.” I ha afegit: “Em ve de gust que el guanyador tingui coneixement que serà el president del millor Barça de la història, de la seva responsabilitat i que tindrà de mi el que requereixi”.

Es queda amb els bons moments amb Rosell

2010-06-14_LAPORTA_07.JPGEl màxim dirigent dels últims set anys ha reconegut que aquesta setmana es reunirà amb Sandro Rosell , amb qui desitja parlar “amb tranquil·litat, amb cordialitat i confiança”. La primera trobada va ser diumenge, una vegada proclamada vencedora la candidatura ‘Tots som el Barça’. L’abraçada entre Laporta i Rosell ha estat molt comentada. “El primer que vaig pensar va ser donar-li l’enhorabona perquè ha estat un guanyador incontestable. Vaig tenir un punt d’alegria i un punt d’afecte. No puc oblidar que el 2003 vam fer junts el camí. Prefereixo sempre tenir en el record els bons moments”.

Amb els deures fets

Mirant enrere, Laporta marxa satisfet. “Hem complert una missió. Me’n vaig content i feliç per la feina feta. Deixem el millor Barça de la història. Aquí queden els resultats, una cosa que no es pot interpretar”, ha indicat. Sobre el futur, ho té clar: “Entenc que el primer que ha de fer un expresident és no molestar. No faré oposició ni posaré pals a les rodes com han fet amb mi. Ajudaré quan se’m requereixi”. Tanmateix, ha manifestat que el seu excompany de Junta té una gran ocasió: “Rosell té una oportunitat única d’aconseguir la unitat del barcelonisme”.

Eleccions modèliques

2010-06-14_LAPORTA_03.JPGL’anàlisi del desenvolupament de la jornada electoral ha estat molt positiu. Joan Laporta ha felicitat el guanyador i s’ha alegrat que ho hagi fet “amb un ampli suport dels socis”. També els socis que han exercit el seu dret a vot, els compromissaris que han participat i Barça TV per “l’excel·lent cobertura, amb la màxima pluralitat informativa, que el va convertir en líder d’audiència”. Igualment, ha destacat que la resta de candidats “han estat a l’alçada” i que es va viure “una festa del barcelonisme” al Camp Nou. Amb tot, el president qualifica les eleccions de “modèliques”. Del resultat ha apuntat: “És clar que els socis han optat per una opció que portava temps treballant-se i era clara”. “Potser la continuïtat no ho ha estat. Tothom s’ha volgut apropiar el model”.

Negociacions en marxa

No ha estat el tema prioritari a la sala de premsa, però el president també ha explicat que quan es trobi amb Sandro Rosell li detallarà l’estat de les negociacions de fitxatges i traspassos. “El dia en què ens trobem, de president a president, l’informaré de tots els temes. De Cesc, Touré...”. Amb l’Arsenal ha admès que els contactes “estan en ‘stand by’, en calma tensa” i que “com abans es desbloquegin, millor”. En canvi, segons ell, “el tema Touré està força avançat”.
Laporta ha comparegut al costat de Joan Oliver. Foto: Miguel Ruiz (FCB).
Laporta ha comparegut al costat de Joan Oliver. Foto: Miguel Ruiz (FCB).

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


El calendari
Després de la Comissió Delegada d’aquest dilluns, l’última de la Junta actual serà el dia 21. Una setmana més tard tindrà lloc l’última Junta Directiva del mandat de Joan Laporta per tancar els comptes de l’exercici. L’1 de juliol serà la presa de possessió i investidura del nou president, Sandro Rosell.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana