Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


L’equip de Sandro Rosell


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

14.06.2010 13:46

L’equip de Sandro Rosell

www.fcbarcelona.cat


El president electe del FC Barcelona Sandro Rosell comptarà per al seu mandat amb un equip format per 17 persones que conformaran la pròxima Junta Directiva del club.


Aquest és el perfil dels components de l’equip de Sandro Rosell:

Jordi Cardoner Casaus, soci 6.623
Nascut a Barcelona el 5 de juliol de 1962, Jordi Cardoner, casat i pare de dos fills, és llicenciat en ciències econòmiques i empresarials (economia, política i sociologia) per la Universitat de Barcelona, així com Executive MBA per EADA.

Josep Maria Bartomeu i Floreta, soci 19.000
Josep Maria Bartomeu va néixer a Barcelona, el 6 de febrer de 1963. Està casat i és pare de dos fills. De professió empresari, actualment és soci/conseller delegat de diverses empreses.

Susana Monje i Gutiérrez, sòcia 109.442
Nascuda a Oviedo el 14 de novembre de 1972, està casada i és mare de dos fills. La Susana Monje és diplomada en ciències empresarials i també llicenciada en administració d’empreses, en tots dos casos per la Universitat de Barcelona.

Dídac Lee i Hsing, soci 118.771
Fill de pares xinesos, Dídac Lee va néixer a Figueres el 15 de gener de 1974. Casat i pare d’un fill, té estudis en enginyeria informàtica per la UPC, així com un postgrau de gestió d’empreses per la mateixa universitat. També ha fet un PDG a IESE.

Manel Arroyo i Pérez, soci 134.249
Nascut a Vic el 10 de maig de 1960, Manuel Arroyo està casat i és pare de dos fills. En l’actualitat és accionista i director general de l’empresa Dorna Sports, organitzadora del Campionat del Món de MotoGP.

Ramon Pont i Amenós, soci 79.370
Ramon Pont va néixer a Tàrrega (Lleida) l’any 1937, i és el president de Grup Borges. És enginyer tècnic industrial i professor mercantil.

Silvio Elías i Marimón, soci 4.123
Silvio Elías i Marimón és llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona. Nascut a Barcelona l’any 1948, casat i pare de tres fills, actualment és membre del Consell Assessor d’Ernst & Young España i membre del Consell Organitzador d’Alimentària.

Javier Bordas de Togores, soci 15.627
Nascut a Barcelona el 5 de març de 1961, és llicenciat en administració d’empreses i MBA per ESADE. Casat i pare de dos fills, és el president de Grupo Costa Este, empresa dedicada a l’oci i la restauració amb nombrosos locals.

Josep Ramon Vidal-Abarca i Armengol, soci 129.790
És llicenciat en arquitectura i té un màster en estructures, en tots dos casos per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona. Nascut a Barcelona el 15 d’agost del 1962, està casat i té dos fills.

Pilar Guinovart i Masip, sòcia 19.959
Nascuda a Eivissa (Illes Balears) l’any 1957, tot i que és resident a Barcelona des dels 3 anys. Pilar Guinovart és especialista universitària en protocol i cerimònia nacional i internacional; té una titulació en protocol esportiu; és tècnica superior en direcció d’empreses esportives; i compta amb una llicenciatura en psicologia, així com un grau superior en integració social.

Javier Faus i Santasusana, soci 14.304
Javier Faus va néixer a Barcelona l’any 1964. Casat i pare de tres fills, és llicenciat en dret per la Universitat Autònoma de Barcelona, té un màster en dret financer per la Georgetown University i MBA per ESADE.

Carles Vilarrubí i Carrió, soci 51.169
Nascut a Barcelona el 21 de febrer de 1954, és casat i pare de 3 fills. Carles Vilarrubí és empresari i financer, i va realitzar els seus estudis als Jesuïtes de Sarrià i a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Jordi Mestre i Masdeu, soci 84.389
El propietari de l’Hotel Princesa Sofía va néixer a Barcelona el 14 de setembre de l’any 1962. Compta amb un màster en gestió gerencial per EADA, així com un programa d’alta direcció d’empreses per IESE.

Jordi Monés i Carrilla, soci 81.300
Nascut a Barcelona el 25 de juny del 1961 i pare de dos fills, és llicenciat en medicina i cirurgia per la UB, i també especialista en oftalmologia.

Eduard Coll i Poblet, soci 44.288
Llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona i diplomat en relacions laborals per la Universitat de Barcelona, Eduard Coll, casat i pare de dos fills, és nascut a Barcelona el 21 de gener de 1957.

Joan Bladé i Marsal, soci 63.538
Nascut a Barcelona, el 18 de setembre de 1960. És casat i pare de tres fills. Entre els seus estudis destaca una llicenciatura en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona, així com l’especialització en estomatologia. També té un màster en direcció i administració d’empreses per ESADE.

Jordi Moix i Latas, soci 47.982
Nascut a Barcelona el 12 de novembre de l’any 1960, és casat i pare de tres fills. Compta amb un màster International Management per Thunderbird Graduate School (EEUU), i és llicenciat en ciències empresarials per ESADE.

Jaume López I Barceló
Jaume López, llicenciat en administració d’empreses i MBA per ESADE, va néixer a Barcelona el 19 de maig de 1962. Ha estat el cap de la campanya a la presidència del club de Sandro Rosell.

Sandro Rosell i el seu equip, al Camp Nou. Foto: Àlex Caparrós - FCB
Sandro Rosell i el seu equip, al Camp Nou. Foto: Àlex Caparrós - FCB
En el seu dia, companys a la Junta Directiva del FC Barcelona
Hi ha quatre dels membres de l’equip de Sandro Rosell que, entre el 2003 i el 2005, van coincidir amb el president electe del Barça a la Junta Directiva del club. Aquest és el cas de Jordi Monés, Jordi Moix, Javier Faus i Josep Maria Bartomeu.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana