Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


“Exerciré el càrrec fins al 30 de juny”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

13.06.2010 10:29

“Exerciré el càrrec fins al 30 de juny”

Vanessa Forns


Just després de fer efectiu el seu dret a vot, Joan Laporta ha deixat molt clar que, a causa del canvi estatutari fet en el seu moment, exercirà el seu càrrec de president fins al dia 30 de juny.


Eren les 9.30 hores en punt del matí, a la mesa número 58, quan Joan Laporta exercia el seu dret a vot. Envoltat d’una enorme expectació mediàtica, Laporta ha deixat molt clar que actuarà com a president blaugrana, tal com marquen els Estatuts del club, fins al pròxim 30 de juny. A la vegada, ha animat tots els socis i sòcies barcelonistes a acudir a les urnes i fer efectiu un dels seus drets fonamentals com és votar.

“Missió complerta”

Sobre quines són les seves sensacions en aquest tram final d’un mandat que ha tingut una durada de set anys, Joan Laporta ha dit que ha estat de “felicitat i tranquil•litat”. “Marxo content i feliç, amb la tranquil•litat i la sensació que la missió que ens havíem proposat el dia que vam agafar el càrrec està complerta”, ha afegit en aquest sentit.

“Hem posat el Barça en primera línia”

El president barcelonista es mostra especialment satisfet amb el fet “d’haver posat el Barça en primera línia mundial tant en l’aspecte esportiu com mediàtic”, així com “d’haver defensat la catalanitat del club sempre des del màxim respecte”. “Tant els meus companys de Junta directiva com jo mateix vam dir en el seu moment que dedicaríem al Barça els millors anys de la nostra vida al club. Ha estat un autèntic honor”, ha explicat.

Jornada de festa blaugrana

2010-06-13_ELECCIONES_13.JPGCentrant-se de ple en la jornada electoral que està tenint lloc aquest diumenge a les instal•lacions del Camp Nou, Joan Laporta confia que “sigui un procés modèlic”, així com “una jornada de festa del barcelonisme”. El president blaugrana ha recordat que els socis i sòcies “són els veritables amos del club”, i que és precisament per aquest motiu que “avui han d’exercir un dels seus drets fonamentals, que és votar”. “És un dia per gaudir-ne, de democràcia en estat pur. La d’avui és una crida a la democràcia i a la participació”, ha indicat.

Posicionament

Responent a la pregunta sobre els qui l’acusen d’haver-se posicionat del costat d’una de les quatre candidatures –la de Jaume Ferrer–, Joan Laporta ha dit que s’ha fixat “en el model democràtic dels Estats Units, on el president que surt té una llibertat absoluta per manifestar la seva opinió sobre quina és la persona més adequada per exercir el càrrec.” En aquesta línia, considera que ha actuat “sempre en defensa dels drets del FC Barcelona”, i és per això que s’ha posicionat “del costat d’una candidatura que continuarà el model actual”.
Joan Laporta ha votat a primera hora. Fotos: Miguel Ruiz/Álex Caparrós/Germán Parga-FCB
Joan Laporta ha votat a primera hora. Fotos: Miguel Ruiz/Álex Caparrós/Germán Parga-FCB

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Obert a parlar amb el nou president
Tenint en compte que exercirà el seu càrrec fins al dia 30 de juny, Joan Laporta coincidirà uns dies amb el que sigui proclamat nou president del club. En aquest sentit, Laporta ha dit que “està obert” a tenir les converses que calguin amb el nou president electe, això sí, sempre sobre temes directament relacionats amb el club. “No voldria defugir cap responsabilitat. Penso exercir les meves responsabilitats fins aquell dia”, ha conclòs.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana