Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La jornada electoral, en directe al web


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

10.06.2010 16:36

La jornada electoral, en directe al web del club

www.fcbarcelona.cat


El lloc web del club oferirà en directe tota la informació de les eleccions. Les dades de participació i el recompte de les paperetes es podran saber en temps real a www.fcbarcelona.cat, així com en l'emissió en directe de Barça TV.


Tots els interessats a saber com transcorre la jornada electoral de diumenge a les instal•lacions del Camp Nou tindran a www.fcbarcelona.cat la manera més completa de fer-ho, amb una combinació de dades, vídeo, xarxes socials i informació escrita.

Barça TV en directe

El lloc web del club inclourà la possibilitat de seguir en ‘streaming’ (reproducció en temps real) l'emissió en directe de Barça TV, amb el seguiment en directe de la totalitat del procés electoral que farà el canal de televisió, des del moment de l’obertura de portes, previst per a les 9 hores, fins a l’instant del recompte final de vots, quan es revelarà el nom del nou president del Barça.

Dades de participació, escrutini i recompte

Al llarg del dia, www.fcbarcelona.cat recollirà, en temps real, l’evolució de les dades de participació en aquestes eleccions a la presidència del club. Un cop s’hagin tancat les meses (21 hores), i sempre en el mateix instant que s’està produint, comptarà també amb els resultats de l’escrutini de les paperetes i el recompte de vots, en connexió directa amb el Centre de Dades del club.

Twitter, al minut

Les xarxes socials també jugaran un paper important en la difusió d’informació del FC Barcelona, a través de la xarxa de Microblogging Twitter. A través dels tres comptes oficials del club en aquesta eina 2.0 (www.twitter.com/fcbarcelona I www.twitter.com/fcbarcelona_cat I www.twitter.com/fcbarcelona_es ) es podrà seguir al detall tota l’activitat de la jornada electoral. A la portada del lloc web del Barça s'hi inclourà un mòdul de Twitter per poder seguir totes les actualitzacions.

Tota la informació, a l’abast

Com és habitual, www.fcbarcelona.cat inclourà diferents peces informatives, amb les reaccions dels protagonistes i de personalitats del barcelonisme, així com el resum de l’activitat social que tingui lloc al Camp Nou.
La jornada electoral, en directe al web del club
El Barça Atlètic, també
El conjunt dirigit per Luis Enrique es juga diumenge una part important de les seves possibilitats d’assolir l’ascens a la Segona Divisió A, i la pàgina web del club n’estarà pendent. Així, es publicarà tant la crònica com les reaccions del partit entre el Barça Atlètic i el Sant Andreu que tindrà lloc al Miniestadi a partir de les 20 hores.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana