Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La festa del 13-J, perfilada


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

05.06.2010 11:59

La festa del 13-J, perfilada

www.fcbarcelona.cat


El 13 de juny, dia de les eleccions, el Camp Nou serà tota una festa per als socis i els acompanyants que s’acostin fins a les instal·lacions blaugranes. De les 9 del matí a les 9 de la nit l’estadi serà el centre d’un munt d’activitats.


Els socis del FC Barcelona que el diumenge 13 de juny vagin al Camp Nou a votar no només exercitaran el seu dret a decidir el futur president del club, sinó que també podran gaudir d’una jornada d’allò més blaugrana amb la família.

Portes obertes

campanya_electoral_2_OK.jpgDurant 12 hores (de les 9 a les 21 hores), les portes del Camp Nou estaran obertes per als socis i els seus acompanyants. Abans o després de votar, tots ells podran descobrir racons de l’estadi difícils de veure habitualment o participar en un munt d’activitats.

Entre tots les opcions, segurament les activitats més atractives són la possibilitat de veure el nou museu del Barça i la zona multimèdia, o entrar en un lloc tan sagrat com és el vestidor del primer equip del Barça.

Campanya informativa

Des d’aquest mateix divendres, dia de l’inici de la campanya electoral, s’ha posat en marxa una campanya informativa de cara al dia de les eleccions. Durant aquesta setmana, alguns carrers de la ciutat de Barcelona lluiran banderoles anunciant la festa del soci. A través de la premsa escrita i les ràdios s’han creat també una sèrie d’anuncis per recordar que, a més de poder votar el dia 13 de juny, els socis i els seus acompanyants podran viure de més a prop el Barça.
La festa del 13-J, perfilada

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Totes les activitats
Si vols conèixer totes les activitats que es faran al Camp Nou el dia 13 de juny, entra en l’especial de les eleccions que apareix en el lloc web del FC Barcelona.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana