Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


‘L’entorn. El circ mediàtic del Barça’, presentat


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

03.06.2010 17:07

Presentació de ‘L’entorn. El circ mediàtic del Barça’

www.fcbarcelona.cat


El periodista Àlex Santos ha presentat l’última entrega de la trilogia ‘L’entorn’, que gira al voltant de la cobertura mediàtica del Barça. Els precandidats Benedito, Ferrer i Ingla han assistit a la presentació.


El col•legi de periodistes de Catalunya ha acollit aquest dijous al matí la presentació de l’últim llibre d’Alex Santos ‘L’entorn. El circ mediàtic del Barça’. Amb aquesta entrega tanca la trilogia de ‘L’entorn’, pertanyent a la col·lecció Fora de Joc de Cossetània Edicions.

Una fotografia de l’entorn

2010-06-03_PRESENTACION_LIBRO_LxENTORN_011.jpg“Aquest llibre pretén fer una fotografia aproximada de qui és qui en l’entorn mediàtic del Barça, d’ara i del passat més recent i pretén acostar-s’hi per descriure la funció que interpreta cadascú”. Així és com l’autor descriu el seu últim treball, tot i que matisa que es tracta d’una fotografia moguda: “Es va fer la temporada 2007/08 i ara no es pot analitzar l’entorn i la cobertura mediàtica actual sense parlar de xarxes socials o la polivalència dels periodistes”.

Presència de precandidats

A la presentació hi han assistit, a banda de nombrosos periodistes, tres precandidats a la presidència del club com són Agustí Benedito, Jaume Ferrer i Marc Ingla, acompanyats per membres de la seves respectives llistes electorals. A tots ells, i en concret al futur president del club, Santos recomana una lectura revisionista de l’assaig.
Álex Santos ha presentat aquest dijous el seu nou llibre. Fotos: Álex Caparrós-FCB
Álex Santos ha presentat aquest dijous el seu nou llibre. Fotos: Álex Caparrós-FCB
Trilogia completada
‘L’entorn. El circ mediàtic del Barça’ és la tercera entrega de la trilogia que va iniciar fa anys Àlex Santos amb la publicació de ‘L’entorn. Joan Laporta en la lluita pel poder’. Posteriorment el periodista va publicar el segon assaig que en aquest cas girava al voltant de la figura de l’expresident Núñez i que es titulava ‘L’entorn. Rere els passos del nuñisme’.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana