Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Benedito, Ferrer, Ingla i Rosell, candidats


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

03.06.2010 19:57

Benedito, Ferrer, Ingla i Rosell, candidats

www.fcbarcelona.cat


Agustí Benedito, Jaume Ferrer, Marc Ingla i Sandro Rosell han estat proclamats oficialment candidats a la presidència del FC Barcelona, una vegada validades les butlletes que van presentar el dilluns.


En tots quatre casos s’han superat en escreix les 2.095 signatures necessàries. Un cop finalitzat el procés de validació, el secretari Josep Cubells i el director general Joan Oliver han fet públic el recompte final:

- Agustí Benedito: 2.520 signatures vàlides / 2.896 presentades / 376 nul·les
- Jaume Ferrer: 3.935 signatura vàlides / 4.442 presentades / 507 nul·les
- Marc Ingla: 4.288 signatures vàlides / 4.744 presentades / 456 nul·les
- Sandro Rosell: 12.635 signatures vàlides / 13.620 presentades / 985 nul·les

2010-06-03_RP_PROCLAMACION_CANDIDATURAS_008.jpgAl mateix temps, Cubells ha agraït “l’esforç i la tasca minuciosa” del Síndic del club, dels interventors de les candidatures i dels empleats del club. “Hem aconseguit que el procés de validació hagi transcorregut amb la màxima normalitat i transparència. És un orgull i demostra el bon estat de l’entitat”, ha afirmat.

A continuació, Oliver ha ofert una informació addicional que ja havia avançat en les candidatures: “La LFP ha fet arribar al club un informe sobre l’aval que haurà de constituir el nou president. Si el candidat guanyador reuneix els requisits per ser reconegut com a ‘Junta continuista’ haurà d’avalar 27 milions, mentre que, si no els compleix, haurà d’avalar 58 milions”. Perquè sigui reconegut com a tal, el candidat a la presidència ha d’haver format part de la Junta sortint en la totalitat del mandat.
Fotos: Àlex Caparrós (FCB).
Fotos: Àlex Caparrós (FCB).
Arrenca la campanya
A partir d’ara, del 4 a l’11 de juny, arrenca la campanya electoral. El dia 12 tindrà lloc la jornada de reflexió prèvia als comicis del diumenge 13 de juny.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana