Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Entrega del premi '110 anys d’esport i ciutadania'


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

02.06.2010 18:08

Entrega del premi '110 anys d’esport i ciutadania'

www.fcbarcelona.cat


Marta Segú, directora general de la Fundació FC Barcelona, va entregar aquest dimarts el premi ‘110 anys d’esport i ciutadania’ a la mestra Marta Amigó.


Aquest dimarts es van lliurar al Palau de Pedralbes de Barcelona els XXXII Premis Baldiri Reixac en les modalitats d’escoles, mestres i professors.

Premi extraordinari

A l’acte, que va ser presidit pel conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya, es va lliurar el premi extraordinari ‘110 anys d’esport i ciutadania’, entregat per la directora general de la Fundació FC Barcelona. La guardonada va ser Marta Amigó, de l’Escola Sant Ramon del Pla de Santa Maria.

Amigó va ser distingida per la seva proposta didàctica a través dels escacs. ‘Dóna’m la mà. Els escacs com a eina educativa’ és el nom del seu programa. Un projecte educatiu que parteix de l’impacte d’aquest esport en el desenvolupament del pensament crític i creatiu dels infants per afavorir-ne el desenvolupament personal mitjançant la millora de la capacitat de presa de decisions.

Reconeixement a l’escola

Aquests premis, destinats a l’estímul i al reconeixement de l’escola catalana, són dotats per la Fundació Lluís Carulla amb les aportacions voluntàries dels receptors del llibre-nadala que la Fundació tramet cada any a persones interessades per la cultura catalana.

Entrega del premi '110 anys d’esport i ciutadania'


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana