Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Herbalife, nou patrocinador nutricional


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

02.06.2010 12:49

Herbalife, nou patrocinador nutricional

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona i Herbalife han arribat a un acord per als propers tres anys amb el qual aquesta marca es converteix en patrocinador nutricional oficial del club. A més, Leo Messi serà també la principal icona i la imatge de referència de la marca.


L’entesa ha estat presentada aquest dimecres al migdia pel vicepresident esportiu Rafael Yuste, el director general Joan Oliver i el president d’Herbalife Des Walsh a la sala de premsa del Camp Nou. Yuste ha indicat: “És un líder mundial en productes de nutrició i també destaca per la seva vessant solidària, sobretot amb els nens mancats de nutrició”. I ha reconegut: “Durant la gira passada pels Estats Units vam establir els primers contactes”.

El contracte amb el FC Barcelona preveu l’adquisició per part d’Herbalife de drets globals d’associació, així com de diferents actius i drets publicitaris del club per promoure la seva marca internacionalment. Segons Oliver, “aquesta acció és una més en la línia d’internacionalització dels espònsors del Barça. Cada vegada més el Barça s’ha convertit en una marca global, una referència en tot el món. Això s’està traduint en un increment de les empreses que volen tenir una relació amb el club”.

Presència a la samarreta en les gires

2010-06-02_HERBALIFE_06.JPGEl director general ha informat que aquesta companyia també tindrà una forta presència promocional durant els partits amistosos que efectuï el FC Barcelona durant la pretemporada o amb motiu de la gira internacional que l’equip duu a terme tots els anys abans de l’inici de la competició oficial. “Tindrà una presència a la samarreta del Barça en les gires. Una presència de menor relleu que la d’Unicef, en principi a la màniga”, ha afirmat.

L’acord també preveu que experts en nutrició i metges del Consell Assessor de Nutrició d’Herbalife es reuneixin amb membres del primer equip de futbol per eventualment poder col•laborar en el disseny de programes específics de nutrició que serveixin de suport als futbolistes en el seu règim de preparació. En aquest sentit, Rafael Yuste ha recordat la importància de la nutrició en el pla de treball de l’equip tècnic que encapçala Pep Guardiola.

Leo Messi, imatge referent d’Herbalife

Messilife.jpgParal·lelament i com a conseqüència d’aquesta relació amb el FC Barcelona, Herbalife ha arribat també a un acord amb el jugador Leo Messi perquè aquest es converteixi en un dels seus referents i en la seva principal icona per promoure la imatge de la marca per tot el món. L’acord amb el jugador també té una vigència de tres anys.

La vessant solidària

Un aspecte que cal destacar d’aquest contracte amb el FC Barcelona és que un percentatge de la quota de patrocini es destinarà a la Fundació del FC Barcelona i a la seva Xarxa Internacional de Centres Solidaris (XICS), que tenen com a objectiu ajudar els nens d’arreu del món que es troben en situacions de risc.

2010-06-02_HERBALIFE_07.JPGEl FC Barcelona i Herbalife comparteixen el compromís amb les comunitats on operen i per això un objectiu comú que persegueix aquest acord és el de reforçar la seva implicació amb els sectors menys afavorits d’aquestes comunitats a través de les seves respectives fundacions. El president d’Herbalife, Des Walsh, ho ha deixat clar: “Nosaltres som més que una companyia i sabem que el Barça és més que un club. Per això ens unim”.

En la mateixa línia, l’acord amb Leo Messi preveu el desenvolupament de projectes socials dedicats a la infància, l’educació i la salut que es duran a terme per part de la Fundació Leo Messi i en col·laboració amb la fundació de la mateixa marca, l’Herbalife Family Foundation.
Fotos: Miguel Ruiz (FCB).
Fotos: Miguel Ruiz (FCB).
Informació Herbalife Ltd.
Herbalife Ltd. és una companyia internacional de nutrició i productes de salut que té com a objectiu ajudar a portar una vida saludable. Els productes Herbalife són venuts a 73 països i té una xarxa de 2,1 milions de distribuïdors. La companyia dóna suport a l’Herbalife Family Foundation i al seu programa Casa Herbalife, que ajuda a donar una bona nutrició als infants.

A més del FC Barcelona, Herbalife també patrocina diversos equips de futbol líders en tot el món, com els LA Galaxy, de la MLS, el Internazionale FC, el València FC, el Schalke 04 de la Bundesliga, els Pumes de Mèxic i el Santos del Brasil, així com l’America Youth Soccer Organization (AYSO), que és l’associació més important dedicada a la promoció del futbol als Estats Units.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana