Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Cap de setmana de partits al Camp Nou


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

28.05.2010 15:43

Cap de setmana de partits al Camp Nou

www.fcbarcelona.cat


Aquest cap de setmana l’estadi del FC Barcelona acollirà diversos partits de socis. Dissabte serà el torn dels titulars de la targeta Visa Barça de La Caixa i diumenge, els 100 socis afortunats que participaran al partit ‘Socis al Camp Nou’.


Un cop finalitzada la temporada oficial del primer equip de futbol el Camp Nou torna a ser l’escenari dels partits protagonitzats pels socis i sòcies del FC Barcelona. Aquest dissabte i aquest diumenge hi haurà duels al matí i a la tarda.

Dissabte, els titulars de la Visa Barça

Com cada any, alguns dels titulars de la targeta Visa Barça de La Caixa disputaran ‘El Gran Partit’. Al matí es disputarà el partit dels minititulars i a la tarda el dels titulars. La jornada es completarà amb entrenaments, lliurament de trofeus, visita a la zona multimèdia del Museu i a les instal•lacions de l’estadi i un sopar de cloenda.

Cada titular de la targeta pot convidar fins a un màxim de 20 persones perquè també gaudeixin del dia. Els convidats s’hauran de presentar al Quiosc Visa Barça, situat a l’accés 7, per identificar-se.

Diumenge, el partit ‘Socis al Camp Nou’

IMG_0286.JPGUn total de 100 socis afortunats tindran l’oportunitat de saltar al terreny de joc de l’estadi amb l’himne de fons. Es tracta d’un partit mixte i totalment gratuït que comptarà amb diferents categories, en funció de la data de naixement: aleví i infantil (28 participants), cadet i juvenil (28 participants) i sènior (44 participants).

El partit de categoria sènior es jugarà en la modalitat de futbol 11 (camp sencer) i constarà de dues parts de 45 minuts, mentre que la resta de categories es jugaran en la modalitat de futbol 7 (mig camp) i constaran de dues parts de 30 minuts. Cada participant podrà disputar mitja part sencera.

Una gran jornada esportiva

Al marge dels partits, diumenge també hi haurà una xerrada tècnica i escalfament previ a càrrec del personal de l’FCB Escola, amb entrenadors especialitzats; cada participant podrà xutar tres penals al Camp Nou; i, per finalitzar, es farà el lliurament de medalles a tots els participants

El sorteig per participar al partit ‘Socis al Camp Nou’ es va realitzar davant de notari el passat 4 de maig. Les inscripcions es podien fer fins al 30 d’abril a través d’un formulari a la secció Socis del web del club.
Cap de setmana de partits al Camp Nou
L’agenda de diumenge
Categories aleví, infantil, cadet i juvenil:

10.30 h Convocatòria participants (accés 15 tribuna)
11.00 h Xerrada tècnica
11.15 h Escalfament
11.30 h Llançament de penals
12.00 h Començament del partit
13.00 h Lliurament de medalles

Categoria sènior:

15.30 h Convocatòria participants
16.00 h Xerrada tècnica
16.15 h Escalfament
16.30 h Llançament de penals
17.00 h Començament del partit
18.45 h Lliurament de medalles


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana