Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Sierra Leone a la Masia


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

18.05.2010 18:25

Sierra Leone a la Masia

www.fcbarcelona.cat


Un equip de futbol d’amputats de Sierra Leone ha visitat als resident de la Masia. La trobada ha servit per parlar sobre l’esport com a eina per a la superació a la vida.


Aquest dimarts a la tarda una selecció de quinze futbolistes amputats de Sierra Leone han fet una visita a la Masia. Són joves víctimes de la guerra que tenen alguna extremitat del seu cos amputada i que han convertit el futbol en el seu somni i en la seva eina per superar els cops de la vida. Els residents de la Masia han pogut compartir amb ells una xerrada on s’ha parlat sobre el que significa practicar el futbol en un club com el Barça i sobre com s’organitza un equip africà d’amputats que gairebé no rep ajuts econòmics.

El futbol com a element de reconciliació

2010-05-18_VISITA_SIERRA_LEONA_LA_MASIA_011.jpgSegons Carles Folguera, director de la Masia aquesta trobada "permet als residents conéixer altres realitats i evidenciar que l’esport és un transmissor de valors com la perseverança i la superació". Els africans han explicat als residents com han utilitzat l’esport com a element de reconciliació al seu país i els han convidat a visitar algun dia la seva terra. A Sierra Leone, han assegurat, hi ha una gran majoria d’aficionats del Barça. Tots plegats han acabat la tarda fent un rondo als jardins de la Masia.  

Continuen la ruta

Aquesta selecció de futbolistes va arribar a Barcelona el passat divendres 14 de maig i aquest dimecres continuen la seva ruta per Burgos, i posteriorment per Madrid i Cadis amb l’objectiu de donar a conéixer el futbol d’una cama i l’esport com a font de valors. A Barcelona, entre d’altres activitats, han visitat el Museu FCB, han assitit al partit Barça-Valladolid i han conegut les instal·lacions del XICS de Santa Coloma de la Fundació FC Barcelona.
Els futbolistes africans, a la Masia. Foto: Álex Caparrós/FCB
Els futbolistes africans, a la Masia. Foto: Álex Caparrós/FCB

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash PlayerComparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana