Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Sierra Leone amb el Barça


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

15.05.2010 17:22

Sierra Leone amb el Barça

www.fcbarcelona.cat


La selecció nacional de futbol de discapacitats de Sierra Leone visitarà les instal·lacions del Barça gràcies a la Fundació. Ara estan a Barcelona i faran un 'tour' pel Camp Nou, en el qual animaran l’equip de futbol en el seu últim partit de Lliga.


La Fundació del Barça està un cop més amb els més desafavorits. En aquesta ocasió són els jugadors de la selecció nacional de futbol de discapacitats de Sierra Leone, que es troben a Barcelona, els que viuran uns dies inoblidables al voltant del Barça. El diumenge, dia en què es disputa l’últim partit de Lliga al Camp Nou, aquests esportistes africans faran un 'tour' pel Museu del club abans de viure en directe el partit que enfronta el Barça contra el Valladolid i que decidirà el títol d’aquesta temporada.

Activitat ininterrompuda

A part de viure una jornada completa al Camp Nou, aquests esportistes visitaran el proper dilluns els beneficiaris dels centre XICS de Santa Coloma de Gramanet. Allà, un torn de preguntes obrirà un intercanvi d’experiències entre uns i altres perquè els beneficiaris del centre XICS coneguin de primera mà la lluita personal que ha suposat per a aquests esportistes practicar el futbol. El proper dimarts l’activitat continua, i visitaran la fàbrica de jugadors del Barça, la Masia. En aquest emblemàtic edifici blaugrana, els de Sierra Leone coneixeran les joves promeses del club, compartiran experiències i acabaran la visita fent uns tocs amb la pilota.
Foto d'arxiu
Foto d'arxiu
Donació d’equipacions
La Fundació s’ha sensibilitzat amb aquest nois de Sierra Leone i ha aportat el seu gra de sorra per ajudar-los mitjançant una donació d’equipament esportiu a tots els components de la selecció.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana