Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Sortejades la Junta i la Mesa Electoral


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

14.05.2010 16:32

Sortejats els membres de la Junta i la Mesa Electoral

www.fcbarcelona.cat


La Sala París ha acollit aquest divendres al matí el sorteig per designar els socis que compondran la Junta i la Mesa Electoral. Durant les properes hores el club comprovarà que els elegits compleixin els requisits necessaris per ocupar el càrrec.


El sorteig per a la composició de la Junta i la Mesa Electoral ha tingut lloc aquest divendres a les 10 hores a la Sala París. Tal com marquen els estatuts (articles 40.2 i 41.2), la designació s’ha fet per sorteig davant el notari Gerardo Conesa, i ha comptat amb la presència del secretari de la Junta Directiva, Josep Cubells. El Síndic dels Socis, Agustí Bassols, també hi ha estat present.

La Junta i la Mesa electoral  

La Junta i la Mesa Electoral són dos organismes que vetllen pel bon funcionament dels processos electorals. Ambdós estan integrats per cinc socis triats per sorteig. La Junta Electoral és l’encarregada de supervisar i controlar el procés electoral fins al dia de les eleccions. La Mesa Electoral, per la seva banda, vetlla pel procés el dia de les votacions.
 
El sorteig
 
2010-05-14_SORTEO_JUNTA_ELECTORAL_07.JPGSeguint els estatuts del club (article 24.5), el sorteig s’ha fet mitjançant un procediment informàtic que garanteix la concurrència del cens complet, el caràcter aleatori del sorteig i la igualtat d’oportunitats de tots els elegibles. En aquest cas s’han extret 100 números, dels quals els cinc primers designaran els titulars de la Junta, els cinc següents els titulars de la Mesa Electoral, les extraccions de la deu a la quinze correspondrien als suplents de la Junta Electoral i els cinc restants als membres suplents de la Mesa.
 
Compliment de requisits
 
Durant les properes hores, el club durà a terme les comprovacions necessàries per garantir que els socis elegits compleixen els requisits necessaris i fer la designació definitiva. Les condicions per ser membre d’aquests organismes electorals són: ser major d’edat, no estar legalment incapacitat, tenir una antiguitat mínima d’un any com a soci o sòcia i no tenir suspesa la condició de soci o sòcia i estar inclòs al cens electoral vigent.
  
Moment del sorteig a la Sala París. Foto: Miguel Ruiz/FCB
Moment del sorteig a la Sala París. Foto: Miguel Ruiz/FCB

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


La constitució de la Junta i la Mesa
Un cop fetes les pertinents comprovacions, el proper diumenge 16 de maig es durà a terme l’acte de constitució de la Junta i la Mesa Electoral. L’hora prevista són les 12 hores i tindrà lloc a les oficines del club.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana