Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


“És un partit a guanyar i no de celebració”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

11.05.2010 19:00

"És un partit a guanyar i no de celebració”

www.fcbarcelona.cat


El director general corporatiu, Joan Oliver, explica que tant l’equip com l’entitat estan concentrats al màxim per al partit de diumenge contra el Valladolid.


“És un partit a jugar i a guanyar, no de celebració. Esperem que tothom vingui amb aquest esperit”, ha apuntat aquest dimarts a la tarda en roda de premsa el director general corporatiu, Joan Oliver, després de la Comissió Delegada. I és que no només el primer equip, sinó també des de l’entitat, es fa una crida a la prudència.

Un altre dels missatges que l’entitat ha fet arribar als socis amb abonament que no puguin venir al camp, és que alliberin les seves localitats. “Tenen prioritat els abonats, però els que no puguin venir que alliberin. L’estadi ha d’estar ple de gom a gom”.

Homenatge als campions d’Europa

Per a aquest mateix diumenge i en el partit contra el Valladolid, el club també vol reconèixer l’important èxit que és per a l’entitat la consecució de l’Eurolliga del Regal Barça. El Barça ha iniciat les gestions perquè això sigui possible tant amb la Lliga de Futbol Professional (LFP) i la federació. “En les últimes jornades són molt estrictes i estem parlant perquè ens deixin que el camp reti un homenatge als jugadors i als tècnics”, ha explicat Oliver, que ha subratllat el bon balanç d’aquesta secció.

Partidaris d’una refundació de Primera

Oliver també ha fet balanç de l’Assemblea de LFP celebrada aquest dilluns a Madrid. En aquest sentit, ha explicat que s’han iniciat un procés per a una futura ‘refundació’ de la Lliga i de Primera a nivell organitzatiu. En aquest sentit, i com ja va explicar el club en la roda de premsa de la Comissió Delegada anterior, el Barça està en contra de la proposta de negociar col·lectivament els drets televisius. “És dret de cada club i no pot arribar per via de la imposició”, ha resumit Oliver.

Procés electoral en marxa

Després de la publicació de la convocatòria d’eleccions, el director general corporatiu ha informat que està previst per a aquest divendres el sorteig de la junta i de la mesa electoral. Aquest sorteig es farà a les deu del matí a la Sala París. S’escolliran els cinc membres de la junta electoral que seran els encarregats de vetllar per tot el procés així com també, els membres de la mesa que són els socis que vetllaran pel correcte desenvolupament de la jornada electoral del proper 13 de juny.

Serà aquesta mateixa junta electoral la que decidirà si el soci Oriol Giralt podrà participar en els comicis. “No depèn de nosaltres, sinó de la Junta Electoral que es constituirà el proper diumenge. Serà aquest òrgan qui decidirà quins socis voten: si els del cens del 30 d’abril o el que compleixen els requisits a 13 de juny”.


Foto: Miguel Ruiz.
Foto: Miguel Ruiz.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana