Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Divendres, possible convocatòria d’eleccions


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

26.04.2010 16:12

Divendres, possible convocatòria d’eleccions

www.fcbarcelona.cat


El director general corporatiu, Joan Oliver, ha explicat que divendres, en la reunió de la Junta directiva, es podrien convocar oficialment les eleccions i, per tant, s'engegaria tot el procés legal dels comicis.


En la compareixença posterior a la reunió de la Comissió Delegada, Joan Oliver ha explicat que divendres 30 d’abril, coincidint amb la reunió Junta Directiva, és probable que es convoquin les eleccions a la presidència del FC Barcelona. “Divendres es podria donar el tret de sortida al procés electoral. Hi ha la previsió de convocar oficialment les eleccions que tal i com es va acordar en la Junta Directiva de Vic seria perquè els comicis fossin el proper 13 de juny”, ha explicat Oliver.

Amb la convocatòria oficial de les eleccions, s'engega el procés electoral i el calendari, que regula l'article 34 dels Estatuts, i que entre d'altres coses marca els terminis del sorteig de la designació de membres de la Junta i la Mesa electoral; l'exposició i les reclamacions contra el Cens electoral; la presentació de candidatures; o la campanya electoral, entre d'altres.

En contra de la negociació col·lectiva

Joan Oliver també ha parlat sobre la reunió de la Comissió Delegada de la Lliga de Futbol Professional (LFP), on s'ha tractat de la possibiliat, plantejada per alguns clubs,que es negociïn els drets televisius de forma col·lectiva. Una mesura amb la qual el Barça no hi està d’acord. “Estem radicalment i absolutament en contra de col·lectivitzar els drets perquè seria debilitar a clubs com el nostre de manera seriosa”, ha apuntat el director general corporatiu.

I és que el que proposen alguns clubs de la LFP és que hi hagi un la llei que obligui que la venda dels drets televisius sigui col•lectiva i no individual, com es fa actualment. Per abordaraquesta qüestió, s’ha convocat una Assemblea General de la LFP.

Altres temes de la Comissió

Joan Oliver també ha explicat que el club està estudiant replicar el model del Juniors FCB Luján, que ja funciona a l'Argentina, a dos països africans: el Marroc i a Sud-àfrica. Serà en les properes setmanes que es coneixerà la naturalesa i més detalls d’aquests projectes.
Foto: Joan Oliver a la sala de premsa del Camp Nou.
Foto: Joan Oliver a la sala de premsa del Camp Nou.

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash PlayerComparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana