Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


‘El cor del Barça’, a les llibreries


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

22.04.2010 12:43

‘El cor del Barça’, a les llibreries

www.fcbarcelona.cat


La Fundació FC Barcelona edita un llibre fotogràfic amb testimonis dels beneficiaris dels centres XICS. El signen el periodista David Dusster i el fotògraf Kim Manresa.


‘El cor del Barça’ és el títol del primer llibre que edita la Fundació FC Barcelona. Arriba a les llibreries aquest mes d’abril i, a través de fotografies, s’atura en diversos testimonis de beneficiaris dels centres XICS (Xarxa Internacional de Centres Solidaris), impulsats per la Fundació.

A la venda a partir del 30 d’abril

foto_fundacio_fcb.jpg
‘El cor del Barça’, que serà a les llibreries a partir del 30 d’abril a un preu de 32 euros, té 187 pàgines que resumeixen l’essència d’un projecte, els XICS, que enfila els 5 anys de vida i que ja compta amb 10.000 beneficiaris. ‘Volem donar a conèixer els nostres programes propis i mostrar l’impacte que tenen sobre els nens i nenes més vulnerables del món’, assegura Marta Segú, directora general de la Fundació. L’obra s’edita en dues versions: una amb els textos en català i anglès i una altra en castellà i francès. 

Un llibre sobre la superació
 
El llibe està escrit pel periodista David Dusster i les imatges són a càrrec del fotoperiodista Kim Manresa. Tots dos professionals han visitat, en el que ha suposat un any de feina, cadascun dels XICS inaugurats. Per Manresa el resultat és la mostra de com un petit projecte pot canviar la vida de molts nens. “És un llibre sobre la superació”, afegeix. “Volem plantejar que hi ha moltes coses importants a més del futbol”, confessa Dusster.
‘El cor del Barça’, a les llibreries
Els jugadors, involucrats

Es tracta d’un projecte en què Puyol, Keita, Márquez i Guardiola també hi participen opinant sobre la vessant solidària del club. 'Els projectes de la Fundació demostren la dimensió del club, assegura Carles Puyol.

Actualment, la Fundació FC Barcelona té dotze centres XICS ubicats en deu països de quatre continents: Catalunya, Senegal, Mali, Burkina Faso, Marroc, Brasil, Índia i Mèxic –aquests dos últims amb dos centres cadascun-, Malawi i Equador. Tots ells compten amb la col·laboració d’entitats i autoritats locals i ajuden un total de 10.000 infants a tot el món.  


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana