Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Es tanca el procés de regularització del cens


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

21.04.2010 11:47

Es tanca el procés de regularització del cens

www.fcbarcelona.cat


Aquest dimarts s’ha tancat el període per consultar el cens del FC Barcelona. D’acord amb aquest cens, divendres 23 d’abril es farà el sorteig per designar els socis compromissaris per als propers dos anys.


Des del dia 9 i fins aquest dimarts 20 d’abril, els socis i sòcies del FC Barcelona han pogut consultar el cens per fer les comprovacions, aclariments i rectificacions oportunes. El cens ha estat a disposició dels socis i sòcies a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB).

Un total de 14 consultes


Un cop finalitzat el termini, han estat un total de 14 els socis que s’han dirigit a l'OAB per consultar les seves dades. Els socis tenien la possibilitat de fer reclamacions relacionades amb el cens per escrit i dirigint-se a la Junta Directiva, però cap d'aquests 14 socis ha fet ús d’aquesta possibilitat.

El sorteig, divendres

Serà divendres 23 a les 10.00 hores a la Sala París, quan es procedirà al sorteig per designar els compromissaris i compromissàries que representaran els socis i sòcies a les Assemblees Generals durant les temporades 2010/11 i 2011/12 (de l’1 de juliol de l’any 2010 al 30 de juny de l’any 2012). Aquest sorteig es fa en compliment del que disposen els articles 23è i 24è dels Estatuts del FC Barcelona.

Sorteig informàtic

El sorteig es farà per procediment informàtic per tal de garantir la concurrència del cens complet de tots els socis i sòcies del club que reuneixin les condicions per ser compromissaris i compromissàries, el caràcter aleatori i la igualtat d’oportunitats de tots els elegibles.
Es tanca el procés de regularització del cens


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana