Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


L'afició també viatjarà per carretera


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

19.04.2010 13:33

L'afició també viatjarà per carretera

www.fcbarcelona.cat


RACC Viatges informa que organitzarà un operatiu per carretera a Milà per a tots els seguidors que havien contractat el viatge amb l’agència oficial del club. Aquells que decideixin cancel·lar el desplaçament se’ls retornaran els diners.


L’agència oficial de viatges del Barça ha anunciat aquest dilluns al matí que davant la inestabilitat de l’estat de l’espai aeri a Europa és impossible garantir l’operativitat dels vols d’un dia contractats per als aproximadament 1.200 seguidors que havien de viatjar aquest dimarts a Milà. Donada aquesta situació, el RACC ha decidit cancel·lar aquests vols d’un dia (n'hi havia de previstos un total de 6) i organitzar un operatiu per carretera per a aquells aficionats que ho desitgin.

Tretze hores de carretera

El RACC ha fet una previsió sobre l’operatiu en autocar a Milà per al qual estima un trajecte de tretze hores per recórrer els prop de 950 quilòmetres que separen Barcelona i la ciutat llombarda. L’agència de viatges oficial ha establert les 21 hores d’aquest dilluns com l’hora de sortida dels catorze autocars habilitats per a aquest desplaçament.

Sortida i arribada: el Camp Nou

L’expedició organitzada pel RACC iniciarà el viatge a Milà des del Camp Nou (l’agència de viatges informarà del punt exacte de trobada telefònicament als interessats un cop aquest s’hagi fixat). L’estadi barcelonista serà també el punt d’arribada dels autocars que emprendran el viatge de tornada un cop acabi el partit al Giuseppe Meazza.

670 places disponibles

L’agència de viatges posa a disposició dels seguidors una flota de catorze autocars el que suposa un total de 670 places. Segons informa el RACC, una enquesta feta aquest diumenge a 100 dels aficionats que havien contractat el viatge en avió situa en un 30% els interessats en aquesta alternativa.

Informació i devolució dels diners

L’agència del RACC ha informat que tots aquells usuaris que decideixin cancel·lar el seu viatge a Milà se’ls retornaran els diners. Al llarg del matí, l’agència de viatges del RACC trucarà a totes les persones que tenien feta una reserva per informar-los de la situació. La informació relacionada amb l’operatiu del viatge a la ciutat llombarda també estarà disponible a la pàgina web del RACC

La Junta Directiva, també per carretera

Els vicepresidents Jaume Ferrer i Albert Perrín i els directius Josep-Ignasi Macià, Xavier Bagués i Jordi Torrent, han sortit aquest dilluns a dos quarts d’una del migdia de Barcelona amb minifurgonetes cap a Milà. Tretze hores de viatge per carretera esperen també una bona part de la representació institucional del FC Barcelona, completada amb el secretari tècnic Txiki Begiristain i el responsable de futbol Raül Sanllehí.

Foto: Arxiu.
Foto: Arxiu.
El viatge a Milà via Facebook
A banda del desplaçament organitzat pel RACC, hi havia molts seguidors del Barça que s'havien organitzat el viatge pel seu compte. Només conèixer la notícia de les complicacions generades pel tancament dels espais aeris europeus, molts dels aficionats que tenien previst viatjar a Milà van crear una pàgina a Facebook per compartir opcions de viatge alternatius.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana