Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


6.990 entrades demanades per anar a Milà


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

12.04.2010 19:12

6.990 entrades demanades per anar a Milà

www.fcbarcelona.cat


A les 19.00 hores d’aquest dilluns s’ha tancat el termini de sol·licitud d’entrades per viure l’Inter-Barça. En total s’han demanat 6.990 entrades, agrupades en 2.947 peticions. Aquest dimarts, el sorteig.


Els socis del Barça ha mostrat el seu interès per veure el partit d’anada de les semifinals de la Lliga de Campions que enfronta l’Inter de José Mourinho amb el Barça de Pep Guardiola. Ho demostren les 6.990 peticions per viure el partit al Giuseppe Meazza, el proper 20 d’abril.

El club disposava de 5.000 entrades per aquest partit, 3.200 per als socis i 800 per a penyes. Com que el número de peticions ha superat lesentrades disponibles, aquest dimarts hi haurà sorteig a les 10.00 hores a la Sala París.

El dimarts mateix, el club comunicarà als socis premiats el procés que han de seguir per recollir les entrades.

Foto: Arxiu.
Foto: Arxiu.
Viatge a Milà

El club posa a disposició de tots els socis que hagin resultat agraciats amb una entrada la possibilitat de viatjar, el mateix dia del partit i tornar quan finalitzi l’enfrontament amb el paquet organitzat per l’agència RACC viatges. Properament s’informarà d’aquesta opció als socis que adquireixin una entrada, tant a la secció d’entrades del lloc web del club com en el moment de recollir l’entrada.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana