Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La web i el Facebook triomfen amb el clàssic


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

12.04.2010 12:37

La web i el Facebook triomfen amb el clàssic

Roger Bogunyà


El web oficial del Barça va registrar després del Madrid-Barça unes dades espectaculars de visites i pàgines vistes. Més de 330.000 persones van visitar-la. Al Facebook del FC Barcelona la notícia del partit va rebre més de 40.000 comentaris.


Un Madrid-Barça sempre és especial. I pel que fa a visites a www.fcbarcelona.cat, també. El web oficial va registrar fins a 416.140 visites durant tot el dia després del clàssic, amb més de dos milions de pàgines vistes (2.170.760) i amb 332.285 visitants únics, segons les xifres auditades per Nielsen. De rècord.

El 2-6, amb menys visites

Cal mirar enrere i comparar per entendre la immensitat d’aquestes xifres. El dia després del 2-6 de la temporada passada, les pàgines vistes van ser 700.000 menys que aquest diumenge. És a dir, el creixement d'un clàssic a l'altre ha estat del 46,24%. Quant a visitants únics, se supera també el dia del 2-6 en un 57%, així com els registres del dia posterior al gol d’Iniesta a Stamford Bridge o el dia de la presentació d’Ibrahimovic al Camp Nou.

A la plana principal de la web oficial també van ser reproduïts, durant tot el diumenge posterior al Madrid-Barça, més de 60.000 vídeos, comptant cadascuna de les tres versions idiomàtiques. Exactament, van ser 63.222 en 24 hores.

Bogeria al Facebook

facebook.jpgA la pàgina oficial del Facebook del FC Barcelona les xifres són igual d’escandaloses. La notícia relacionada amb la crònica del clàssic ha rebut, fins aquest dilluns, més de 42.000 comentaris: més de 36.000 fans van clicar sobre la pestanya ‘m’agrada’ i gairebé 6.000 van escriure el que pensaven sobre el partit. En total, el dia del Barça-Arsenal va haver-hi 7.000 comentaris menys.
Portada de la pàgina web en la seva versió anglesa, després del 0-2 a Madrid.
Portada de la pàgina web en la seva versió anglesa, després del 0-2 a Madrid.
Rècord d’audiència televisiva
El clàssic també va ser seguit per milions de persones d’arreu de l’Estat espanyol. El partit va tenir un ‘share’ del 67% i va ser vist per una mitjana d’11 milions de persones. Aquesta xifra supera el rècord de l’any, que també era propietat blaugrana, el Barça-Arsenal (4-1) de dimarts passat, que va ser seguit per una mitjana de 8,3 milions de persones.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana