Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El clàssic, a través del Twitter del Barça


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

09.04.2010 13:50

El clàssic, a través del Twitter del Barça

www.fcbarcelona.cat


Tot la informació que es generi aquest dissabte, durant tota la jornada, amb motiu del clàssic entre el Madrid i el Barça es podrà seguir en directe a través del Twitter oficial del FC Barcelona.


Des de la sortida de l’equip de Barcelona fins a les reaccions dels jugadors després del partit al Santiago Bernabéu. Tot el que passi en aquesta franja de temps ho podreu seguir als tres comptes oficials que el FC Barcelona té a la xarxa social Twitter.

Minut a minut

El Twitter del Barça és una bona manera per seguir l’actualitat blaugrana del club. I davant el clàssic aquesta xarxa social d’internet del FC Barcelona, que cada dia té més seguidors, s’hi aboca perquè tots els seguidors blaugrana tinguin tota la informació a l’instant.

Com és habitual en la retransmissió dels partits, els usuaris podran fer i compartir els seus comentaris sobre el clàssic fent servir el hastag #FCBlive.

Abans, durant i després del partit

Tot el que passi al voltant del primer equip del FC Barcelona les hores prèvies al partit contra el Madrid s’oferirà a través del Twitter. I quan l’àrbitre xiuli l’inici del partit, a les 10 de la nit, l’usuari podrà seguir en directe tot el que succeeixi damunt el terreny de joc.

Per acabar, a través del Twitter del FC Barcelona es podran llegir les reaccions dels jugadors i de Guardiola, a més de la crònica del clàssic i de tot el que hagi generat el duel entre el Barça i el Madrid.

En tres idiomes

Conscients de la projecció del Barça arreu del món, el club disposa de tres comptes oficials en tres idiomes diferents perquè tothom pugui seguir el club barcelonista des de qualsevol part.

www.twitter.com/fcbarcelona_cat (català)
www.twitter.com/fcbarcelona_es (castellà)
www.twitter.com/fcbarcelona (anglès)
El clàssic, a través del Twitter del Barça
Integració amb la web del Barça
El web del FC Barcelona incorporarà els comentaris que es vagin publicant als tres comptes del Twitter del Barça. A més, s'oferiran també articles en profunditat, amb l’anàlisi tècnica d'entrenadors, valoracions dels exjugadors del Barça, l'opinió dels entrenadors de les seccions, dades estadístiques...

Una altra opció és el Facebook del Barça ( www.facebook.com/fcbarcelona ), a través del qual els usuaris també podran fer els seus comentaris.

I finalment la televisió oficial del FC Barcelona, Barça TV, tampoc es perdrà aquest clàssic i durant tot el dia farà, a les hores en punt, connexions en directe amb Madrid, des del Santiago Bernabéu. El programa ‘El Marcador’ avançarà la prèvia del partit a les 19 hores.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana