Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


23 d’abril, sorteig de compromissaris


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

08.04.2010 11:08

23 d’abril, sorteig de compromissaris

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona ha anunciat que el divendres 23 d’abril es farà el sorteig de compromissaris i compromissàries per a les Assembles Generals del club.


En compliment del que disposen els articles 23è i 24è dels Estatuts del Futbol Club Barcelona, es comunica a tots els socis i sòcies que el dia 23 d’abril, a les 10.00 hores, es procedirà al sorteig per designar els compromissaris i compromissàries que representaran els socis i sòcies a les Assemblees Generals que celebri el Club durant les temporades 2010/2011 i 2011/2012 (de l’1 de juliol de l’any 2010 al 30 de juny de l’any 2012).

El sorteig, que serà públic per als socis i sòcies, es farà davant notari a la Sala París (entrada per l’accés número 7).

Del 9 al 20 d'abril, consulta del cens

Des del dia 9 fins al 20 d’abril (dies laborables), els socis i sòcies podran consultar el cens per fer comprovacions, aclariments i rectificacions. El cens romandrà a disposició dels socis i sòcies a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB), ubicada al costat de la FCB Megastore. Les reclamacions relacionades amb el cens s’hauran de fer per escrit dirigit a la Junta Directiva (el club en facilitarà el model).

Sorteig informàtic

El sorteig es farà per procediment informàtic per tal de garantir la concurrència del cens complet de tots els socis i sòcies del club que reuneixin les condicions per ser compromissaris i compromissàries, el caràcter aleatori i la igualtat d’oportunitats de tots els elegibles.
23 d’abril, sorteig de compromissaris
Horaris de l’OAB
L’horari d’atenció al públic de l’OAB és de dilluns a dissabte de 9 a 21 hores.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana