Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El cens de socis, al dia


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

07.04.2010 19:19

El cens de socis, al dia

www.fcbarcelona.cat


El director general corporatiu, Joan Oliver, ha confirmat que actualment el club té 168.185 socis, un cop descomptats els carnets impagats. El club no ha notat 'l'efecte crisi' en la renovació dels socis, ha explicat.


La xifra del cens de socis pren una rellevància especial en aquest 2010, any electoral al FC Barcelona. Vençut el període que tenien els socis que no havien pagat per abonar les seves quotes (31 de març i 6 d’abril), el nombre de socis de l’entitat és de 168.185 socis. D'aquests, un total de 115.811 tindrien dret a vot i, per tant, serien necessàries un mínim de 2.095 firmes de socis perquè cada candidat fos proclamat oficialment.

2010-04-03_FCB_-_ATHLETIC_BILBAO_013.jpgDe totes maneres, aquestes dades sobre les eleccions són provisionals, tal com ha reiterat Joan Oliver, tot i que les xifres definitives seran molt similars. Un cop es convoquin oficialment les eleccions, s'elaborarà definitivament el cens electoral.

Un descens dins de la mitjana

En aquest 2009, el total de socis que s’ha donat de baixa ha estat de 6.881, una xifra que no arriba al 4%. “És una dada inferior a altres anys i no ens sembla preocupant. En aquest sentit, no s’ha disparat ‘l’efecte crisi’”, ha justificat Oliver.

Sorteig de compromissaris: el 23 d’abril

2010-04-07_JOAN_OLIVER_01.JPGEl director general corporatiu també ha anunciat que el 23 d'abril es farà el sorteig per a la composició dels socis compromissaris per als propers dos anys. El nombre de compromissaris escollits serà de 4.190 socis. El cens dels compromissaris que poden ser escollits s’exposarà a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) o, en cas d’haver-n’hi, s’atendrien les reclamacions pertinents.

Acte de lliurament de la Champions a Madrid

Oliver també ha explicat que el proper divendres 16 d’abril el club, com a darrer campió de la Champions, serà a Madrid en l’acte de lliurament de la Lliga de Campions a la ciutat organitzadora. El president Joan Laporta serà el màxim representant blaugrana en aquest acte que es farà al Palacio de La Cibeles.
El cens de socis, al dia
Facturació històrica
El partit entre el Barça i l’Athletic Club de Bilbao de dissabte 3 d’abril ostenta el rècord de facturació de la història del club en partit oficial. I és que gràcies al bon ritme d’alliberament (19.143 entrades) i de venda d’entrades (27.563 en total), l’entitat va obtenir una facturació d’1.901.224 euros. El percentatge d’entrades venudes a través de les alliberacions d’altres socis abonats és del 99,5%.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana