Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Barça-Arsenal: dilluns, més entrades


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

04.04.2010 11:46

Barça-Arsenal: dilluns, més entrades

www.fcbarcelona.cat


Des del dilluns 5 d’abril, a partir de les 10 hores, i fins al mateix moment del partit, els socis i el públic en general podran adquirir entrades per al FC Barcelona-Arsenal.


Es podran comprar entrades sempre en funció de la disponibilitat derivada del Seient Lliure , que serà clau novament per determinar el volum de localitats. Els socis podran adquirir-les per mitjà de tots els canals de venda: a la secció d'Entrades del lloc web del Barça , a ServiCaixa, a Ticketmaster, trucant al telèfon 902 18 99 00, als centres FNAC i Carrefour i a les taquilles del FC Barcelona. Es poden adquirir fins a dues entrades per carnet de soci, amb un descompte del 5 % sobre la primera entrada.

Venda a la resta del públic

En el cas del públic, només podran comprar les entrades als centres FNAC i Carrefour i a les taquilles del club (màxim dues entrades per compra) i haurà de mostrar sempre el DNI o el passaport.

Disponibilitat variable

La disponibilitat anirà variant segons el ritme d’alliberacions fetes a través del Seient Lliure pels socis amb abonament que no puguin assistir al partit. Per tant, com que la disponibilitat és dinàmica, la possibilitat de trobar entrades es manté fins al mateix moment de l’inici del partit. El preu de les entrades és a partir dels 75 euros per al públic i 71 euros per als socis.
Barça-Arsenal: dilluns, més entrades

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Des de dijous, per als socis sense abonament
Abans de posar en marxa aquest procés de venda, els socis del club sense abonament al Camp Nou van tenir prioritat exclusiva, des de dijous passat, per comprar les entrades per a aquest partit contra l'Arsenal (dimarts 6, 20.45 hores).


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana