Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Un Divendres Sant molt culer


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

02.04.2010 16:27

Un Divendres Sant molt culer

www.fcbarcelona.cat


Les instal·lacions del Camp Nou es converteixen aquests dies de festa en un dels punts amb més afluència de visitants de Barcelona. Aquest matí s’han registrat llargues cues a les taquilles del bulevard per fer el Tour del Museu.


Aquest Divendres Sant ha estat un dia ple de moviment a les instal·lacions del FC Barcelona. Moltes famílies han decidit venir a passar el dia i gaudir de tots els espais d’oci que hi ha al Camp Nou. L’espai multimèdia del Museu, el Tour, que permet arribar fins a peu de gespa de l’estadi, i la Pista de Gel han estat alguns dels espais més concorreguts pels visitants durant el dia.
 
Totes les visites per 25 euros
 
PISTA_DE_GEL_-_ESCUELA_ADULTOS_019.JPGDe fet, el club ofereix per a aquests dies festius un 'pack' familiar vigent fins el dia 5 d’abril, Dilluns de Pasqua, que permet gaudir de diverses activitats. Per una entrada de 25 euros es pot fer el Tour del Camp Nou i visitar el Museu del club -amb la possibilitat de conèixer el seu nou espai multimèdia; es pot fer exercici patinant amb la família i els amics a la Pista de Gel i, per arrodonir el matí, el 'pack' també inclou un dinar al restaurant de la Pista de Gel o a la Carpa de l’explanada de Tribuna.
 
Cal imprimir un cupó
 
Al lloc web del club, www.fcbarcelona.cat, o en la web júnior,  fcbjunior.cat , es pot imprimir un cupó que caldrà mostrar a les taquilles del Museu del FC Barcelona. Allà serà bescanviat per una entrada, que servirà per segellar durant tot el recorregut. El 'pack' familiar inclou tres entrades, de les quals una és per a un menor de 14 anys.
Un Divendres Sant molt culer


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana