Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Nou reconeixement per al FC Barcelona


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

09.03.2010 13:02

Nou reconeixement per al FC Barcelona

www.fcabrcelona.cat


El Barça ha estat reconegut aquest dilluns a la nit com el millor club de l’any 2009 per part de l’Associació Espanyola de la Premsa Esportiva. Els premis s’han lliurat a Lanzarote, dins el marc de la XXX Gala Nacional del Deporte.


Albert Perrín, vicepresident institucional del FC Barcelona, i Manel Estiarte, cap de Relacions Externes del club, van ser a Lanzarote per recollir el guardó, aconseguit gràcies als sis títols que va guanyar l’equip de Guardiola l’any 2009.

Quadre d’Honor

La 30a edició d’aquesta Gala es va celebrar a l’Auditori Los Jameos del Agua, a Lanzarote. El FC Barcelona va ser distingit per l’Associació Espanyola de la Premsa Esportiva dins la categoria de futbol, juntament amb la selecció espanyola, número 1 de la FIFA i classificada per al pròxim Mundial de Sud-àfrica, i amb Diego Forlán, Bota d’Or de la temporada passada.

Il·lusió per continuar igual

Carlos del Campo, secretari general de la Lliga de Futbol Professional va ser l’encarregat de lliurar el premi a Albert Perrín i Manel Estiarte. Tots dos van expressar la seva satisfacció pels títols aconseguits l’any 2009 i Estiarte va parlar del “sacrifici, la humilitat i el treball” com les claus de l’èxit. Tots dos, a més, van mostrar el seu convenciment que l’equip continuarà lluitant per sumar més títols.
Albert Perrín i Manel Estiarte reben el premi. Foto: Miguel Ruiz - FCB.
Albert Perrín i Manel Estiarte reben el premi. Foto: Miguel Ruiz - FCB.
Moltes disciplines
L’Associació Espanyola de la Premsa Esportiva, presidida per Mari Carmen Izquierdo, també va reconèixer els èxits aconseguits per altres equips i esportistes de diferents disciplines. És el cas, per exemple, de l’atleta Marta Domínguez, campiona del món en 3.000 metres obstacles; la selecció espanyola de bàsquet, campiona d’Europa, o la selecció espanyola d’hoquei patins, campiona del món a Vigo.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana