Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Messi, nou ambaixador de l’UNICEF


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

09.03.2010 12:02

Messi, nou ambaixador de l’UNICEF

www.fcbarcelona.cat


Lionel Messi serà nomenat aquest dijous nou ambaixador mundial de bona voluntat de l’UNICEF. Serà la primera vegada que un jugador del Barça adquireix aquesta distinció.


Lionel Messi adquirirà la condició d’ambaixador mundial de bona voluntat de l’UNICEF aquest dijous, en un acte que es farà a la Sala París del Camp Nou. A les 13.30 hores es durà a terme una roda de premsa en la qual serà present el mateix jugador; Joan Laporta, president del FC Barcelona, i Philip O'Brien, director global d’Aliances Corporatives de l’UNICEF. 

A favor dels drets dels nens 

Messi, que es troba en un dolç moment de forma , treballarà per posar en relleu desafiaments que enfronten nens especialment vulnerables. El jugador s’involucrarà, conjuntament amb l’UNICEF, en una sèrie d’activitats encaminades a donar suport als drets dels nens. Messi s’uneix a una extraordinària llista d’ambaixadors de bona voluntat, com ara els intèrprets Orlando Bloom i Mia Farrow, i els cantants Shakira Mebarak i Ricky Martin. 

Primer ambaixador mundial del Barça
 
Es tracta de la primera vegada que un jugador del FC Barcelona adquireix la distinció d’ambaixador mundial que l’Agència de Nacions Unides reserva a persones rellevants que estan compromeses amb la infància vulnerable. Per a l’UNICEF, la fama d’aquests ambaixadors suposa un poderós reclam per fer més visibles les seves accions, i és freqüent veure a aquestes personalitats visitar els projectes sobre el terreny.
 
Messi, que ja ha demostrat les seves inquietuds socials amb la creació de la seva pròpia fundació, fa ara un pas de gegant en el seu currículum solidari comprometent-se amb l’UNICEF en aquesta causa.
Messi, nou ambaixador de l’UNICEF

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash PlayerComparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana