Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Remodelació de la Comissió Delegada


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

19.02.2010 18:41

Remodelació de la Comissió Delegada

www.fcbarcelona.cat


El president del Barça, Joan Laporta, ha decidit remodelar la Comissió Delegada per evitar que el procés electoral pugui afectar el govern del dia a dia del club.


Els vicepresidents Alfons Godall, Jaume Ferrer i Albert Perrín, que fins ara integraven aquesta Comissió, han deixat de participar-hi, atès que ja han expressat públicament la seva intenció de participar activament en alguna de les candidatures que volen concórrer al pròxim procés electoral.

La composició de la Comissió Delegada està regulada pels Estatuts del Club. S'especifica que ha d'estar integrada pels membres que designi el president, entre els quals han de figurar necessàriament el mateix president, un vicepresident, el secretari i el tresorer. Seguint aquests paràmetres, es mantindran en aquesta Comissió, a partir d’ara, els vicepresidents Joan Boix i Rafael Yuste, el tresorer Xavier Sala i Martín i el secretari de la Junta, Josep Cubells.

En la reunió de la Comissió Delegada, ja reformada pel que fa a la seva composició, també s'han tractat diversos temes que es repassen a continuació:

Actes fiscals: Joan Oliver, director general corporatiu, ha comunicat que, en els propers dies, el club pagarà a Hisenda els 36,7 milions d’euros per liquidar així les actes fiscals corresponents a la temporades 1996-99. “Era un deute pendent; la segona motxilla. Quan aquesta Junta va entrar el 2003 tenia dues motxilles: la de les pèrdues i la de les actes fiscals”, ha resumit.

Recurs al Suprem pels avals: Tal com ja es va informar en un comunicat dimecres passat, Oliver ha anunciat la presentació de recurs de cassació davant el Suprem per la disconformitat amb la sentència de l’Audiència Provincial de Barcelona que demana als directius actuals que formaven part de la Junta l'any 2006 la constitució d'aval.

Tot i que la sentència reconeix l’exactitud dels comptes del club i que les decisions preses per la Junta Directiva l’any 2003 van ser “les correctes” i “adequades a la bona tècnica comptable”, considera imputable a la junta esmentada una part de les provisions econòmiques dutes a terme entre el 22 i el 30 de juny del 2003, concretament els 63,8 milions d’euros corresponents a la depreciació d'una part dels jugadors de la primera plantilla d’aquella temporada.

QM3D7439.jpgMés canvis al Museu
: El club ha decidit invertir 3 milions d’euros per remodelar en els propers 3 o 4 mesos la primera planta del Museu. Una de les voluntats de l’entitat és que, tot i que no hagi acabat aquesta renovació de l’espai el proper 13 de juny – data de les eleccions a la presidència –, tots aquells socis que vinguin a votar puguin visitar i gaudir també d’aquest espai, que s’afegeix a la segona planta renovada recentment.

Sanció de la UEFA: Oliver també ha explicat que el club haurà de pagar a la UEFA 30.000 euros per no haver comunicat a l’organisme l’anul·lació de l’entrenament del passat 24 de setembre del 2009, dia que coincidia amb una visita inesperada dels equips del servei de control antidopatge de la UEFA. “Assumim que hi va haver un error de comunicació, però creiem que la sanció és exagerada”, ha apuntat el director general corporatiu.
Foto: Àlex Caparrós (FCB).
Foto: Àlex Caparrós (FCB).
Amistós amb els Lakers, gairebé tancat
El club està ultimant un acord amb l’actual campió de l'NBA, els Lakers de Los Angeles, per disputar un partit amistós contra el Regal Barça el proper 7 d’octubre a Barcelona. L'acord no està tancat, però va perfilar-se en la reunió dels responsables del Barça i del club nord-americà a Dallas la setmana passada. L’actual campió de l'NBA estaria tres dies a Barcelona.

D'altra banda, el club no presentarà recurs per l’acció final en el partit entre el Partizan i el Regal Barça. Per tant, no es recorrerà la decisió del jutge únic de l'Eurolliga, tot i la disconformitat per l’acció del jugador del Partizan, Lawrence Roberts, en tocar la pilota fora de temps després del tir de Pete Mickeal.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana