Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Comunicat FC Barcelona


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

17.02.2010 17:36

Comunicat FC Barcelona

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona comunica que avui li ha estat notificada la sentència de l’Audiència Provincial de Barcelona, Secció 16a, dictada com a conseqüència d’un recurs d’apel·lació interposat pel soci Sr. Vicenç Pla Cibrián.


Aquest soci, al mes de gener del 2007, va interposar una demanda contra el club i la Junta Directiva sortint de les eleccions de l’any 2006 en què sol•licitava la nul•litat de la presa de possessió i, subsidiàriament, la constitució d’aval. Al mes de juliol del 2008, el Jutjat de Primera Instància número 24 de Barcelona va desestimar íntegrament la demanda d’aquest soci. Ara, l’Audiència Provincial de Barcelona ha confirmat que no procedeix la nul•litat de la presa de possessió de la Junta Directiva del mes d'agost del 2006 i que aquesta és vàlida del tot.

Tot i que la sentència reconeix l’exactitud dels comptes del club i que les decisions preses per la Junta Directiva l’any 2003 van ser “les correctes” i “adequades a la bona tècnica comptable”, considera imputable a la junta esmentada una part de les provisions econòmiques dutes a terme entre el 22 i el 30 de juny del 2003, concretament els 63,8 milions d’euros corresponents a la depreciació de part dels jugadors de la primera plantilla d’aquella temporada.

Segons l’opinió de l’Audiència Provincial, malgrat que cada any s’han obtingut beneficis, aquests no arribarien a cobrir el 15% del pressupost de les temporades 2006/07, 2007/08, 2008/09 i, per tant, existiria l’obligació de presentar l’aval corresponent davant la LNFP per la part no coberta pels beneficis esmentats. Cal dir, tanmateix, que la sentència reconeix que la LNFP és, en darrera instància, qui ha de decidir sobre l’exigibilitat dels avals.

Aquesta obligació de presentar aval només correspondria als membres de la Junta Directiva actual que també ho fossin l’any 2006. La sentència no quantifica l’import de l’aval a prestar per la temporada 2009/10 ni el moment en què s’hauria de fer efectiu.

Aquesta sentència no és ferma i el FC Barcelona presentarà recurs de cassació davant el Tribunal Suprem en els pròxims dies.
Comunicat FC Barcelona


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana