Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Presents al congrés de telefonia mòbil


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

16.02.2010 16:47

Presents al congrés de telefonia mòbil

www.fcbarcelona.cat


El president Joan Laporta ha estat aquest migdia al Mobil World Congress (MWC) que es fa a aquesta setmana a Barcelona, on s'ha presentat el nou portal d’Etisalat-Barça per als seus subscriptors.


L'acte oficial ha estat la presentació del portal Etisalat Barça Mobile a l’estand que la companyia de telecomunicacions té a la Fira de Barcelona. El president del Barça, Joan Laporta, ha aprofitat per valorar molt satisfactòriament l’acord que es va subscriure ara fa un any amb Etisalat i que té vigència fins al 2013. “És una molt bona aliança i ha coincidit amb el millor any de la història del Barça”, ha subratllat el president del Barça, acompanyat pel president d'Etisalat, Mohammad Hassan Omran.

Un públic potencial de 100 milions

2010-02-16_VISITA_ETISALAT_013.jpgAquest acord és un dels més importants que existeix entre el món de l’esport i el de les telecomunicacions. Etisalat és Premium Espònsor del Barça i això li permet, entre altres coses, explotar continguts Barça de telefonia mòbil a través del seu portal en línia Weyak. La presentació d’aquest portal també contribueix a l'expansió internacional del Barça. “Estem molt satisfets perquè Etisalat té 100 milions de subscriptors. Això vol dir que aquest portal serà molt visitat i, per tant, que incrementarem la nostra base d’aficions al món”, ha explicat Laporta.

Responsabilitat social corporativa, compartida

A banda de l’acord d’esponsorització entre el Barça i Etisalat, les dues empreses comparteixen valors. Ara fa un any, Etisalat i Barça ja van establir compromisos conjunts en el camp de la solidaritat i que perduren. “Mostrem que som globals perquè tenim aliances amb companyies que són globals i amb Etisalat, a més, compartim els principis de responsabilitat social corporativa. Ells la desenvolupen i nosaltres també, a través de la nostra Fundació”, ha recordat el president.
Presents al congrés de telefonia mòbil

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Continguts específics
A través d’aquest nou portal, disponible en anglès i àrab, els subscriptors de la companyia podran veure els millors moments dels partits del Barça, entrevistes amb els futbolistes, els Barça Toons, així com també rebre les darreres notícies sobre el primer equip i el club.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana