Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


L'APPEC premia Laporta


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

27.01.2010 22:54

L'APPEC premia Laporta

www.fcbarcelona.cat


L’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) ha atorgat aquest dimecres un premi al president Joan Laporta en reconeixement del seu suport a les revistes en català.


L’ Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) ha celebrat aquest dimecres al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona-CCCB la XI Nit de les Revistes, l’acte anual de lliurament dels premis d'aquesta entitat.

Suport a les publicacions en català

Aquesta associació ha premiat Joan Laporta en reconeixement del seu suport a les revistes en català. L’acte ha reunit unes 350 persones vinculades a l’APPEC i representants de la classe política i cultural del país.

Laporta, en rebre el premi, ha recordat l’acord signat pel club, a través de la Fundació, i l’APPEC per donar difusió a les publicacions periòdiques en llengua catalana i ha afegit: "Vosaltres treballeu per la nostra llengua i el FC Barcelona sempre ha estat a favor de la normalització del català. El Barça no pot fallar al seu país".

A la gala, presentada per l’actriu Marta Bayarri i el periodista Xavier Grasset, s’han guardonat, entre d’altres, publicacions com 'Serra d’Or' i 'El Temps'. El jurat dels premis està constituït per persones especialitzades en el món de la cultura.
L'APPEC premia Laporta


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana