Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Intercanvi d’idees entre fundacions


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

14.01.2010 13:39

Intercanvi d’idees entre fundacions

www.fcbarcelona.cat


La Fundació FC Barcelona participa en les I Jornades Estatals de Fundacions de l'Esport que es duen a terme a Tarragona fins aquest divendres. S’hi reuneixen més de 100 entitats.


La Fundació FC Barcelona ha participat aquest dijous en les I Jornades Estatals de Fundacions de l’Esport que ha congregat des d’aquest dijous i fins divendres a Tarragona un centenar d’entitats. Marta Segú, directora general de la Fundació, ha participat en la xerrada d’aquest dijous titulada ‘Esport i solidaritat: present i futur’.

Debat per crear unió

Sota el lema ‘Fundacions de l’esport: el nostre objectiu és ajudar’, en aquestes jornades s’està debatent sobre el binomi esport i solidaritat i el mecenatge empresarial en l’esport. Tot plegat, amb la intenció d’impulsar la creació d’estructures estables que agrupin aquestes fundacions i en millorin la coordinació.

Marta Segú ha afirmat: “És molt important que es duguin a terme iniciatives com aquesta perquè es creen sinergies entre fundacions i podem arribar a tenir plataformes estables que beneficiïn totes les entitats”.

La conferència inaugural d’aquestes jornades ha estat a càrrec de Josep Lluís Vilaseca, exdirectiu del FC Barcelona.
Foto: Tarragona 2017
Foto: Tarragona 2017
Representació institucional
Aquestes jornades han estat organitzades per la Fundació FC Barcelona, el Consejo Superior de Deportes, la Fundació Nàstic al Món, Fundalia i la Fundación Real Madrid.

El punt final es posarà aquest divendres amb la presència de la consellera de Justícia de la Generalitat, Montserrat Tura, el secretari d’Estat per l’Esport, Jaime Lissavetzky, i l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana