Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Dissabte, inauguració al Museu


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

13.01.2010 11:46

Dissabte, inauguració al Museu

www.fcbarcelona.cat


Aquest dissabte 16 de gener, a les 13:00 hores, Joan Laporta inaugurarà oficialment l’exposició multimèdia del Museu que repassa l’imaginari futbolístic culer.


El proper dissabte el Museu es vestirà de gala. Joan Laporta, acompanyat de la junta directiva, inaugurarà, a les 13:00 h, el nou espai instal·lat a la segona planta del Museu. 

2010-01-05_NUEVA_EXPOSICION_MUSEU_FCB_007.jpgEs tracta d’un recorregut on els visitants es trobaran, primerament, l’àrea anomenada ‘El cant del Barça’,una instal·lació gràfica en la qual es podrà llegir aquesta peça traduïda a més de 30 llengües diferents. A partir d’aquí, l’exposició enfila dreceres sensorials fins a arribar a un clímax audiovisual, com en el bloc ‘Mai ningú no ens podrà tòrcer’,on es presentarà una selecció d’imatges d’alt contingut emocional per al barcelonisme. Hi prendran tot el protagonisme els jugadors i les gestes esportives.
 
‘Són molts anys plens d’afanys’
 
2010-01-05_NUEVA_EXPOSICION_MUSEU_FCB_011.jpgAquest bloc de l’exposició està format per unataula audiovisual de vuit metres de llargada que recull els moments més importants de la història futbolística del primer equip i permet reproduir vídeos relacionats tocant la pantalla amb la mà. En total, unes 200 imatges que resumeixen els moments esportius clau: els grans resultats, els grans gols i les grans finals.
 
‘Som la gent blaugrana’
 
2010-01-05_NUEVA_EXPOSICION_MUSEU_FCB_002.jpgAquest és l’espai dedicat als socis i jugadors, ique té forma de jardí, amb 870 flors. En cadascuna d’aquestes flors –que són petites pantalles–, s’hi reprodueixen fotografies dels jugadors del FC Barcelona que han jugat algun partit oficial amb el primer equip.Els socis també estan representats en un gran mur audiovisual, on aniran apareixent els noms de 20.000 socis de l’entitat.
 
‘Tot el camp és un clam’
 
En aquesta part de la mostra es poden sentir, a través d’auriculars, tots els sons relacionats amb l’ambient que es viu en un dia de partit al Camp Nou. Des de com es celebra un gol del Barça fins a la presentació de l’alineació dels jugadors, passant pel silenci previ al llançament d’una falta o els cants de l’afició.
 
Fotos: Àlex Caparrós (FCB)
Fotos: Àlex Caparrós (FCB)

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Jornada de portes obertes

Per celebrar aquesta inauguració el Museu del FC Barcelona permetrà aquest dissabte, a tots els socis que ho desitgin, entrar al Museu amb un acompanyant i un menor de 14 anys gratuïtament. L’horari d’aquestes portes obertes, serà de 10 a 12:30 hores i de 14 a 17 hores. Per poder gaudir d'aquests avantatges caldrà que els socis mostrin el seu carnet a l'entrada del Museu.

 


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana