Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


"Hem de tenir plena confiança"


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

11.01.2010 21:44

"Hem de tenir plena confiança"

www.fcbarcelona.cat


El president Joan Laporta ha estat un dels protagonistes en la presentació de la guia ‘La Societat Civil a les Nacions Unides’ a la Generalitat. En aquest acte, Laporta ha apuntat que confia superar l’eliminatòria de Copa contra el Sevilla.


Joan Laporta ha participat en la presentació de la guia per a la participació de ‘La Societat Civil a les Nacions Unides’ al Palau de la Generalitat de Catalunya. En aquest acte, el govern català ha reconegut el posicionament solidari i internacional del Barça a través de les accions de la seva fundació.

El president del Barça ha agrait la invitació a aquesta presentació de la guia que és un mapa per a les organitzacions catalanes que vulguin explorar la seva possible immersió a l’arena internacional.

L’eliminatòria de Copa

Després d’aquest acte, Laporta ha contestat a les preguntes dels mitjans sobre l’actualitat. El president confia que l’equip superi el Sevilla en el partit de tornada de Copa del Rei de dimecres. “Tinc la il•lusió i la confiança que ho superarem. Se’ns ha complicat l’eliminatòria però falten 90 minuts i tenim equip per la remuntada”, ha subratllat el president blaugrana.

En aquest sentit, Laporta sap que els homes de Guardiola volen passar a quarts de final i que per tant, no llençaran la tovallola. “El Barça té un equip de molt talent que s’esforça molt i lluita. No llença la tovallola. Hem de tenir plena confiança perquè l’equip farà tot el que pugui per passar l’eliminatòria. Estan il•lusionats, és un repte perquè és el primer cop que es planteja – la remuntada- i seria un bon moment per mostrar les nostres credencials”, ha resumit Laporta.

Eleccions a la presidència

Laporta també ha contestat a qüestions referents a les properes eleccions a la presidència del club. En aquest sentit, el president ha apuntat que ell actuarà d’àrbitre perquè siguin uns comicis exemplars. “La meva responsabilitat és organitzar unes eleccions modèliques que es faran en el primer semestre de l’any. Vetllarem perquè el procés es faci en condicions d’igualtat per a tothom”. Laporta ha explicat que no hi havia cap mena disgust amb el vicepresident Jaume Ferrer per haver anunciat la seva voluntat de presentar-se i que ja havien aclarit l’assumpte.

Laporta creu que és possible una candidatura única de l’actual Junta. “Si hi ha dos candidats de la junta, comparteixen el model i hi ha espais perquè hi hagi una candidatura única. Els dos defensen un model que ens ha dut a la millor moment de la història del club”.
Fotos: Àlex Caparrós (FCB).
Fotos: Àlex Caparrós (FCB).
Altres presents
L’acte de presentació de la guia ha comptat amb la presència del vicepresident del Govern de la Generalitat, Josep-Lluís Carod Rovira així com també dels representants d’altres entitats capdavanteres com l'Unescocat, l’Institut Català de les Dones i el Fòrum UBUNTU. La directora general de la Fundació del Barça, Marta Segú també ha assistit a aquest acte al Palau de la Generalitat.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana