Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Una operació que completa un procés


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

08.01.2010 15:09

Una operació que completa un procés

www.fcbarcelona.cat


Joan Oliver ha informat de la venda de la parcel·la d’ús comercial annexa a la Ciutat Esportiva. El club ingressa per aquesta venda 21,5 milions d’euros que invertirà en la reparcel·lació de la Ciutat Esportiva i enllestir la nova Masia.


Després de les vacances de Nadal, la Comissió Delegada del FC Barcelona s’ha tornat a reunir aquest divendres al matí. Tot seguit el director general corporatiu del club, Joan Oliver, ha comparegut davant els mitjans de comunicació a la Sala de Premsa del Camp Nou per informar sobre els temes tractats, entre els quals ha destacat “el moment positiu del club des del punt de vista social i econòmic”.

Pla de Sant Joan Despí

Joan Oliver ha donat a conèixer la venda d'un terreny de 18.000 m 2 de la parcel·la d’usos comercials que hi ha annexa a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El FC Barcelona ven aquests terrenys a l’empresa MCM Renting per 1.050 euros el m 2. L’operació de venda suposarà uns ingressos de 21 milions i mig d’euros per al club.

Invertir a la Ciutat Esportiva

QM3D9330.jpgEls diners ingressats s’invertiran en la reparcel·lació dels terrenys de Sant Joan Despí i a acabar d’enllestir la construcció de la nova Masia situada a la mateixa Ciutat Esportiva. El cost per culminar la residència dels jugadors del futbol base està valorat en 9 milions d’euros aproximadament. Joan Oliver ha aprofitat la compareixença per informar que el curs vinent es preveu que estigui operativa la nova Masia que es podria inaugurar a l’estiu.

El director general corporatiu també ha declarat que amb la nova Masia quedaria “tancada la reparcel·lació de Sant Joan Despí”.

Adequació dels terrenys

Durant la Junta Directiva itinerant que va tenir lloc el 14 de gener de 2008 a la mateixa Ciutat Esportiva es va parlar dels nous projectes i usos de la instal·lació esportiva blaugrana. Joan Franquesa, l’aleshores vicepresident de l’Àrea de Patrimoni, va ser l’encarregat d’explicar l’adequació d’aquesta zona. Franquesa va informar que, arran de la revisió del Pla de Sant Joan Despí, una parcel•la propietat del FC Barcelona annexa al pavelló esportiu tindria usos terciaris.
Fotos: arxiu FCB
Fotos: arxiu FCB

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Preparant el procés electoral
Joan Oliver ha parlat de les eleccions al FC Barcelona que se celebraran entre el 15 de març i el 15 de juny. La data no s’ha confirmat, ja que “això és una decisió de la Junta Directiva” i no pas de la Comissió Delegada. El que sí que ha dit Joan Oliver és que durant la reunió s’ha començat a parlar dels temes logístics del procés electoral: “Tenir a punt els mecanismes perquè el procés electoral es faci de forma clara”.

Per la seva banda, també ha assegurat que “el president Joan Laporta, i els membres de la Junta Directiva, especialment els dos vicepresidents, Alfons Godall i Jaume Ferrer, han mostrat el seu compromís que aquest procés electoral no tingui incidència en la vida ordinària del club”.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana