Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Èxit social a l’inici del 2010


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

08.01.2010 14:55

Èxit social a l’inici del 2010

www.fcbarcelona.cat


L’excel·lent 2009 del primer equip de futbol ha tingut conseqüències extraordinàries per a la salut social del club: té 2.400 socis nous i la botiga del Camp Nou ha rebut la visita de 100.000 persones durant aquestes festes nadalenques.


La primera xifra parla per si mateixa. Entre l’1 de desembre del 2009 i el 6 de gener del 2010 s’han donat d’alta 2.400 socis, cosa que significa el 40% més que ara fa un any, en el mateix període de temps. En cinc setmanes, doncs, la rellevància social del club s’ha incrementat força.

Bogeria a la botiga

20090728_M2_1063.jpgEn la mateixa direcció s’expliquen les xifres corresponents a les visites que ha rebut la botiga del Camp Nou durant aquestes festes nadalenques. Han estat 100.000 persones (10.000 tan sols el 2 de gener, dia del Barça-Vilareal) les que l’han visitat, segons ha explicat Joan Oliver en la roda de premsa d'aquest divendres. L’any passat, a la mateixa època de l’any, n'hi va haver un 20% menys.

Joan Oliver ha explicat que aviat s’iniciarà un procés de modernització a la botiga que es completarà en dues fases, una per cada pis.

Un nou concepte de Museu

També ha recordat que la planta superior del Museu, que actualment s’està remodelant i convertint en un espai interactiu, s’inaugurarà la setmana vinent. Serà “el primer pas” per obtenir un Museu d’acord amb el segle XXI, diferent de l’actual. Cal recordar que rep anualment 1.200.000 visitants.
Fotos: Miguel Ruiz (FCB)
Fotos: Miguel Ruiz (FCB)
Entrades: Copa del Rei de bàsquet
Una des les informacions que més interessen a l’afició del Palau Blaugrana és la relacionada amb les entrades de la Copa del Rei de bàsquet. Joan Oliver ha explicat quin serà el ‘timing’: dilluns 11 de gener se sorteja el quadre final, en què el Regal Barça coneixerà el seu primer rival; i dimarts 12 de gener s’obrirà el procés d’inscripció per demanar els abonaments, amb preferència per als socis abonats. El club disposarà de 1.000 entrades, de les quals aproximadament 800 es posaran a la venda i 200 seran destinades a compromisos del club.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana