Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Presència blaugrana al Saló de la Infància


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

30.12.2008 10:43

Presència blaugrana al Saló de la Infància

www.fcbarcelona.cat


L’ànima del Barça té un espai reservat del 27 de desembre al 4 de gener al Saló de Infància de Barcelona. Una bona ocasió per comunicar als més joves el ‘més que un club’.


El Saló de la Infància és una tradicional cita en l’agenda barcelonina que permet als més menuts passar una estona d’esbarjo en època nadalenca. Enguany el Saló de la Infància és més blaugrana que mai, ja que la Fundació FC Barcelona disposa d’un estand de 200 m2 on es pot conèixer amb detall la vessant solidària del club.

Ajudes internacionals

QM3D5428.jpgA més d’oferir informació sobre la Fundació, en aquest espai està exposada la mostra d’instantànies ‘L’impacte del VIH/Sida: vida i esperances dels orfes de Swazilàndia’, una exposició signada pel fotògraf Pep Bonet, que explica les ajudes desplegades per la Fundació en aquest país sud-africà a favor de la lluita contra la sida.

Visites il•lustres

QM3D5376.jpgEl concorregut espai de la Fundació està rebent aquest dies visites il•lustres. Víctor Sada i Daniel Santiago, jugadors del Regal FC Barcelona, van passar aquest dilluns una bona estona estampant la seva rúbrica als pòsters de l’equip bàsquet i repartint-los entre els joves que van passar per l’espai Fundació.

Sorteig d’una samarreta

A tots els visitants se’ls ofereix una butlleta que, convenientment omplenada i introduïda en una urna, permet accedir a un sorteig d’una samarreta signada per tota la plantilla del primer equip de futbol. El nom del guanyador es donarà a conèixer el dia 15 de gener.

Estand de la Fundació al recinte firal de Montjuïc
Estand de la Fundació al recinte firal de Montjuïc

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Com trobar l'espai?
L’espai de la Fundació es troba al pavelló número dos del recinte firal de Montjuïc. Concretament al carrer A, estand 10. Els horaris de la fira són de les 11.00 h a les 20.00 h.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana