Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


“Tots units fem força”, el mosaic del clàssic


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

11.12.2008 13:46

“Tots units fem força”, el mosaic del clàssic

Vanessa Forns


Un any més, i coincidint amb el Barça-Madrid, el públic participarà en la formació d’un mosaic en clau blaugrana que, sota el lema “Tots units fem força”, té com a objectiu esperonar l’equip davant el conjunt blanc.


Com ja és tradicional davant el Reial Madrid, el Camp Nou serà aquest dissabte a la nit un autèntica olla a pressió. En el que serà el primer clàssic amb Pep Guardiola al capdavant de la banqueta barcelonista, el públic no pot fallar. I és que com ha comentat el tècnic barcelonista en moltes ocasions, els jugadors poden sentir des del terreny de joc els ànims de l’afició. Per contribuir-hi, està previst el desplegament d’un mosaic que es veurà per primer cop quan l’equip salti al camp.

La comunió afició-equip, imprescindible

Aquest any, el lema del mosaic, “Tots units fem força” té precisament molt a veure amb la idea que la comunió entre el primer equip i la seva afició és imprescindible per tirar endavant en les diferents competicions i acabar aconseguint els objectius marcats. Està previst que el mosaic es desplegui tant a la sortida dels jugadors al terreny de joc com cada cop que el FC Barcelona aconsegueixi marcar un gol.

Els colors del mosaic

El mosaic blaugrana del Barça-Madrid, una iniciativa promoguda des del club, es podrà veure principalment a la zona de Lateral de l’Estadi, així com a part dels dos Gols. Mentre que el lema “Tots units fem força”, escrit en colors blau i grana i amb un fons groc, quedarà centrat a la zona de Lateral, tant al Gol Nord com al Sud del Camp Nou compartiran lloc la senyera de Catalunya i els colors barcelonistes.
“Tots units fem força”, el mosaic del clàssic
42.000 cartolines
En aquesta ocasió, el mosaic de cara al FC Barcelona-Reial Madrid estarà format per un total de 42.000 cartolines, en què hi predominaran els colors groc, blau i grana. A la part posterior de la cartolina es podrà llegir l’anunci que, a partir d’aquell dissabte, Barça TV començarà a emetre en obert a través de la TDT.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana